Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca'nın tek farkı "Takım olgusu oluşmuş" bir takımda oynaması.

TapaTalK

Valla sukru ben lens ve taliscadan ahim sahim performans gormedim bizde herseyi abartiyolar. Adami bitik ilan ediyolar bitik hali bile ortada yani buyuk maclarda bise yapmadi Anadolu takimlarina karsi gol atti asist yapti diyolar ovdukleri adamlarda ayni seyleri yaptilar.

Lens ligin ilk yarısında fbyi sırtlayan topçuydu, ikinci yarıda form düşüklüğü yaşadı

Fenerin hücumu hep o yaptı

Şu an en heyecan verici isimler Imbula/Lemina ve Corchia. Bu 2 transferi de bu ay içinde halledersek sonra rahat rahat eylüle kadar sol bek mi bakıyorlar, kanat mı bakıyorlar baksınlar.

Talisca net overrated

hareketli toplara cok iyi vuruyor onun disinda öyle aman aman öne cikan bir seyi yok
ne pas kalibiyeti yüksek ne de oyun kurmasi iyi
anca bol bol sut cekip golü kokluyor
bjknin iyi bir takimi olmasa bu kadar ön plana cikamazdi ve bu kadar rahat oynatirmazlardi

Afedersin de talisca dedigin adam da macin icinde kayboluyo macin icinde ruh gibi geziyo . arada bi cikiyo yapistiriyo talisca kahraman oluyo. sneijder'den ne farki var

takıma yararlı olma baabında talisca sneijderden iyiydi bu görmeyecek kadar duygusal yaklaşmaya gerek Yok. Ayrıca Beşiktaş bizden fazla ve zorluk seviyesi daha yüksek maçlar da yaptı Avrupa'da.

he şunu unutmayalım talisca 1.5 alırken Sneijder 5.5 aldı.

talisca bu lig seviyesinde iyi bir oyuncu zaten Avrupa'da bi halt yiyeceğini düşünmüyorum

Keşke bir spor sitem olsa da, "GSC Transfer Nöbetinde Konuşulan Ama Alınmayacağı Kesinken Taraftarın Boşuna Umutlandığı En İyi 11" diye yaz boyu haber yapsam.

Lens ligin ilk yarısında fbyi sırtlayan topçuydu, ikinci yarıda form düşüklüğü yaşadı

Fenerin hücumu hep o yaptı

Hangi maclar da feneri sirtladi anadolu maclarinda fener takim olarak bitik durumdaydi. hucumda farklilik yaratmaya calisan tek oyuncuydu. Buyuk maclarda ortalikta yoktu . niye cunku fenerde takim olgusu yoktu ayni bizde oldugu gibi sneijder gitmeli tatil yapiyo flan derler anlarim da bu adami les ilan edip ayni katkiyi veren baska oyunculara hayran olmak ayri bi kafa

Sneijder fan boysluguna gerek yok ama kampa bir an once katılıp futbol disindaki isleri birakmali,bu yil kalsin faydasi olacaktir gelecek sene sozlesmesi bitince de tesekkur eder,yollari ayiririz daha da fazla uzamasin artik akbabalar karistiracak yer ariyor medyada zaten.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben taliscanin lyon maclari disinda büyük maclarda bir sey yaptigini da görmedim
ne fb maclarinda iyi oynadi ne de bize karsi
baraja carptirip sans golü atti iste bir tane
bana alexi cok hatirlatiyor

sneijder bjkde oynuyor olsaydi taliscanin yaptiklarini rahat rahat katlamisti

takıma yararlı olma baabında talisca sneijderden iyiydi bu görmeyecek kadar duygusal yaklaşmaya gerek Yok. Ayrıca Beşiktaş bizden fazla ve zorluk seviyesi daha yüksek maçlar da yaptı Avrupa'da.

he şunu unutmayalım talisca 1.5 alırken Sneijder 5.5 aldı.

talisca bu lig seviyesinde iyi bir oyuncu zaten Avrupa'da bi halt yiyeceğini düşünmüyorum

Fena bi oyuncu degil ama fazla abartiyolar. besiktas takim halinde iyi oldugu icin atiba bile neler yapti.

talisca bireysel yetenekleri gayet iyi düzey de olan bi topcu

Yıl 1996 şimdinin Sneijder düşmanları o zaman sahnede:

" Yha çok büyük oyuncu bu Hagi de neden Meksika dışında talibi yok. Önceki sene de zaten hiç oynamamış."

Neyseki internet yoktu o zamanlar. Neyse ki Terim'e Hagi'yi alıyoruz, aldık diye telefon açan yöneticiler vardı.
Hagi'yle kıyaslaman yersiz olmuş. Hagi hiçbir zaman gtü başı dağıtmadı, sürekli profesyonel olarak çalıştı ve aldığı paranın hakkını verdi. Ayrıca Sneijder'in gelişini değil şu anki hâlini tartışıyoruz. Sneijder de Selçuk da diğerleri de vadesini doldurdu

DDuvKTzXUAAXXdC.jpg:large

tiplere bak gebermişler :D az bile

Hagi'yle kıyaslaman yersiz olmuş. Hagi hiçbir zaman gtü başı dağıtmadı, sürekli profesyonel olarak çalıştı ve aldığı paranın hakkını verdi. Ayrıca Sneijder'in gelişini değil şu anki hâlini tartışıyoruz. Sneijder de Selçuk da diğerleri de vadesini doldurdu

Sneijder de gayet profesyonel. O kariyerle buraya gelip son derece profesyonelce oynadı. Evet geçen sene belki biraz kötüydü ama buna göre ligin asist kralı oldu şu rezalet takımda.

Hagi ile kıyaslamam ben hiçbir oyuncuyu zaten. Ama Sampdoria vazgeçti diye kendince Galatasaray'ın Muslera ile beraber en iyi oyucusuyla dalga geçip, ona lakaplar takanlar 1996'da olsa çok büyük ihtimalle Hagi iyi oyuncu olsa tek teklifi Meksika'dan almazdı derlerdi.

Sneijder de gayet profesyonel. O kariyerle buraya gelip son derece profesyonelce oynadı. Evet geçen sene belki biraz kötüydü ama buna göre ligin asist kralı oldu şu rezalet takımda.

Hagi ile kıyaslamam ben hiçbir oyuncuyu zaten. Ama Sampdoria vazgeçti diye kendince Galatasaray'ın Muslera ile beraber en iyi oyucusuyla dalga geçip, ona lakaplar takanlar 1996'da olsa çok büyük ihtimalle Hagi iyi oyuncu olsa tek teklifi Meksika'dan almazdı derlerdi.
Sneijder 2 yıldır sürekli kilo sorunu yaşıyor, kamplara geç katılıyor, turnuva öncesi ekstra motivasyonla oynuyor yani maç seçiyor. Hagi kariyer sonu olan Trabzonspor maçında bile döktürmüştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt