Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Talisca'nın tek farkı "Takım olgusu oluşmuş" bir takımda oynaması.
TapaTalK
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla sukru ben lens ve taliscadan ahim sahim performans gormedim bizde herseyi abartiyolar. Adami bitik ilan ediyolar bitik hali bile ortada yani buyuk maclarda bise yapmadi Anadolu takimlarina karsi gol atti asist yapti diyolar ovdukleri adamlarda ayni seyleri yaptilar.
Talisca net overrated
Afedersin de talisca dedigin adam da macin icinde kayboluyo macin icinde ruh gibi geziyo . arada bi cikiyo yapistiriyo talisca kahraman oluyo. sneijder'den ne farki var
Lens ligin ilk yarısında fbyi sırtlayan topçuydu, ikinci yarıda form düşüklüğü yaşadı
Fenerin hücumu hep o yaptı
takıma yararlı olma baabında talisca sneijderden iyiydi bu görmeyecek kadar duygusal yaklaşmaya gerek Yok. Ayrıca Beşiktaş bizden fazla ve zorluk seviyesi daha yüksek maçlar da yaptı Avrupa'da.
he şunu unutmayalım talisca 1.5 alırken Sneijder 5.5 aldı.
talisca bu lig seviyesinde iyi bir oyuncu zaten Avrupa'da bi halt yiyeceğini düşünmüyorum
Aydın arslanı hakediyor gsc bunu net olarak söyleyebilirim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hagi'yle kıyaslaman yersiz olmuş. Hagi hiçbir zaman gtü başı dağıtmadı, sürekli profesyonel olarak çalıştı ve aldığı paranın hakkını verdi. Ayrıca Sneijder'in gelişini değil şu anki hâlini tartışıyoruz. Sneijder de Selçuk da diğerleri de vadesini doldurduYıl 1996 şimdinin Sneijder düşmanları o zaman sahnede:
" Yha çok büyük oyuncu bu Hagi de neden Meksika dışında talibi yok. Önceki sene de zaten hiç oynamamış."
Neyseki internet yoktu o zamanlar. Neyse ki Terim'e Hagi'yi alıyoruz, aldık diye telefon açan yöneticiler vardı.
Hagi'yle kıyaslaman yersiz olmuş. Hagi hiçbir zaman gtü başı dağıtmadı, sürekli profesyonel olarak çalıştı ve aldığı paranın hakkını verdi. Ayrıca Sneijder'in gelişini değil şu anki hâlini tartışıyoruz. Sneijder de Selçuk da diğerleri de vadesini doldurdu
Sneijder 2 yıldır sürekli kilo sorunu yaşıyor, kamplara geç katılıyor, turnuva öncesi ekstra motivasyonla oynuyor yani maç seçiyor. Hagi kariyer sonu olan Trabzonspor maçında bile döktürmüştüSneijder de gayet profesyonel. O kariyerle buraya gelip son derece profesyonelce oynadı. Evet geçen sene belki biraz kötüydü ama buna göre ligin asist kralı oldu şu rezalet takımda.
Hagi ile kıyaslamam ben hiçbir oyuncuyu zaten. Ama Sampdoria vazgeçti diye kendince Galatasaray'ın Muslera ile beraber en iyi oyucusuyla dalga geçip, ona lakaplar takanlar 1996'da olsa çok büyük ihtimalle Hagi iyi oyuncu olsa tek teklifi Meksika'dan almazdı derlerdi.