Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
professional holidays demek sizinkisi de güzel iş bedavadan para kazanıyorsunuz demek

aynı bizim fotomaçtaki transfer haberlerini uyduranlara dediğimiz gibi

kono hayırlı olsun

Kono ismi ortaya ciktiginda ben de yazmistim burada daha gecen yeni teknik direktör Kono dan faydalanmak istiyorum demisti diye.

Bruma dan sonra süper bir hamle olurdu keske olsaydi.

I congratulate sports journalists
1f4f0.png
1f4fa.png
on their professional holiday!
1f64c.png
Let your reports always be interesting and positive.
1f44d.png
1f609.png

bildde haber cıktıgı anda bunu paylaşmış abi.dalgaya almış

hahaha gel de gülme Sinan Yasin Gary hep sağ kanat oynasa nolur boş bırakalım orayı Kono ile Belhanda beraber solda oynasın daha iyi
Sinan iyi bir kamp dönemi ile ve aklını başına alırsa çok faydalı olabilecek potansiyeli sahip. Keza Rodriguez, üst düzey bir oyuncu olmasa bile oynadığı her maçta bişeyler ortaya koydu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

götünüzden röportaj uyduruyorsunuz demeye getirmemiş mi ya

1f4f0.png
1f4fa.png
1f64c.png
1f44d.png
1f609.png

Alaycı şekilde ''Spor gazetecilerini tebrik ederim, mesleki konularda tatildeler! Raporlarınızın daima ilginç ve olumlu olmasına izin verin.''

Böyle çevirdim.

tedesco o kadar like favdan sonra mi buna sans vermeye karar vermis sacma sapan haber yapiyorlar ali naci reis nerde

Sinan iyi bir kamp dönemi ile ve aklını başına alırsa çok faydalı olabilecek potansiyeli sahip. Keza Rodriguez, üst düzey bir oyuncu olmasa bile oynadığı her maçta bişeyler ortaya koydu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

garry brumadan iyi demiyorum ama garry bu yıl bruma kadar maça çıkarsa asist sayısı brumayı rahat geçer.

1f4f0.png
1f4fa.png
1f64c.png
1f44d.png
1f609.png

bildde haber cıktıgı anda bunu paylaşmış abi.dalgaya almış

evet ozaman bizle anlastiysa onlara laf sokmus oluyor.
orda kalicaksa ozaman niye öyle aciklama yapsin.
neyse kafam döndü artik yarina kadar fazlasini ögreniriz.

Alaycı şekilde ''Spor gazetecilerini tebrik ederim, mesleki konularda tatildeler! Raporlarınızın daima ilginç ve olumlu olmasına izin verin.''

Böyle çevirdim.

çevirinin dışında cümledeki ironiyi kesmek lazım renktaşım

professional holidays ve let your reports be .. tümceleri, yapılmamasına rağmen uydurulmuş veya olandan farklı olarak yayınlanmış röportajı ima ediyor gibime geldi

garry brumadan iyi demiyorum ama garry bu yıl bruma kadar maça çıkarsa asist sayısı brumayı rahat geçer.
Ben kendisinden ümitliyim çünkü gerçekten her maçta bişeyler ortaya koydu,daha iyi bir takım ile onunda performansını bir kademe daha yükselecektir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt