Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Var, kono iptal, Tedesco ikinci bir şans tanımış. İlginç olan adam bunu yirmi bir haziranda açıklamış.S.a renktaslar, var mi yeni birseyler bugün.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var, kono iptal, Tedesco ikinci bir şans tanımış. İlginç olan adam bunu yirmi bir haziranda açıklamış.S.a renktaslar, var mi yeni birseyler bugün.
S.a renktaslar, var mi yeni birseyler bugün.
Ben de çok istiyorum gelmesini şahsen yaptığımız transferlerden daha çok heyecanlandırıyor beni ama ne bileyim inş. dediğin gibidir ustam
Nasil noooo la Sneijder kaliyor iste![]()
götünüzden röportaj uyduruyorsunuz demeye getirmemiş mi ya
I congratulate sports journalists
on their professional holiday!
Let your reports always be interesting and positive.![]()
![]()
![]()
götünüzden röportaj uyduruyorsunuz demeye getirmemiş mi ya
I congratulate sports journalists
on their professional holiday!
Let your reports always be interesting and positive.![]()
![]()
![]()
Sneijder ile Kono arasındaki bağlantıyı çözemedim yav Tudor Bruma'nın yerine istiyor diyordu beIN ://///////////////
Var, kono iptal, Tedesco ikinci bir şans tanımış. İlginç olan adam bunu yirmi bir haziranda açıklamış.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Konoplyanka iptal galiba
Yeni hocasi ile görüsmüs sifirdan baslayacakmis,ek olarak Almanca ögrenecegim demis alman basinina
hahaha gel de gülme Sinan Yasin Gary hep sağ kanat oynasa nolur boş bırakalım orayı Kono ile Belhanda beraber solda oynasın daha iyiMevki olarak evet ama oyuncu sayisi ve kadro planlamasi olarak hayir
Sneijder kalirsa belhanda solda oynamak zorunda,kadroda Yasin-Garry-sinan üclüsü var kanat olarak.
Garry Sol kanadin yedegi olur,sinan ve Yasin ikilisinden biri sagda oynar digeri alternatifi olur o bölgenin.