Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kono şahsi görüşüm olmucak gibi bugün takibi bıraktı begenileri sildi. Bişeyler olmuş olması lzm ki adam dün takipleyip bugün hepsini geri alsın

Şu bi gercek ki konoya öyle yada boyle teklif yapıldı olursa olur olmazsa olmaz

almanca kismida 2 3 haftasina ayit ise sorun degil.
fikrini degistirebilir insan :D
neyse ya nelerle youyoruz kafamizi.
nasilsa yarin belli olur :D
Ya asıl net olan açıklamalar yeni teknik direktörün yaptığı açıklamalar, görüşüp ortak bir noktada anlaşmışlar, ikinci bir şans sıfırdan başlayacak. Anca kono ikinci şansını da yüzüne gözüne bulaştırır ise belki bişeyler olur ama şu an için öyle bir ihtimal görünmüyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

İstediklerimiz gelmiyor
İstemediklerimiz gitmiyor
Hayatın aynası

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Transfer Maicon Transfer Transfer
Transfer Transfer
Transfer Sneijder Belhanda
Gomis

Transfer
Linnes Serdar Ahmet Carole
Tolga Selcuk
Sinan Yasin Rodrigues
Eren

Keşke hepimiz zil takıp oynarız, bende kaç gündür heyecan yapıyorum ama bu haberi okuduktan sonra pek ümidim kalmadı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

@Orhan_Uluca

Öte yandan twitter'dan az önce gazeticilere yönelik ironik açıklama yaptı. Belki de bu röpotajı yalanlıyordu bilemedim.

bu abi de böyle demiş kono için.çatlak harbiden.belli olmaz o yuzden gelebilir.

Kono şahsi görüşüm olmucak gibi bugün takibi bıraktı begenileri sildi. Bişeyler olmuş olması lzm ki adam dün takipleyip bugün hepsini geri alsın

tahminim gelecekse bile kulüp yönetimi uyarmış olabilir yada taraftar çok tepki vermiş olabilir.

Kesin olarak iptal konoplyanka transferi

Almanca ögrenecekmis

taner karaman nasıl bir eziksin sabri ocakta gelirmiş ahahahaha

beinsports > bild+tedesco+kono sıkıntı yok

yani onuda nezaketen gelişigüzel söylemiş olabilir

Ben Konoplyankayı uzun süredir takip ederim. Dniproda bi ara sorun yaşamıştı, sonra sustu ve devam etti. Ardından Sevillaya transferi babası yüzünden iptal olacaktı, oraya gitti ve iyi oynadı ama yinede sorun yaşadı hocasıyla ve Schalkeye kiralandı. Transferlere bu arada babası bakıyor. Schalkeye geldi ve hemen hocayla sorun yaşadı. Kafadan biraz sakat bu arkadaş ama çok iyi oyuncu.
Yani öyle demesi birşey ifade etmiyor. Bu tip kafadan rahatsız oyuncular iyi bir teklife bakar. Ama kesinlikle 12den az rakama gidemez deniliyor. Hadi oyuncu ısrar etti 10 yapalım derler. Ama öyle 6/8 olmaz diye düşünüyorum. Adamlar zorunlu olsada 12.5 milyon verdiler. Paralara ihtiyaçları var, Younesi almak istiyorlar.

Son düzenleme:
asamouah ve lemina konusunda gelişme olsun artık.kanat transferi sonra da yapılsa olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt