Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.465
- 8.809
- 1.698
Kono şahsi görüşüm olmucak gibi bugün takibi bıraktı begenileri sildi. Bişeyler olmuş olması lzm ki adam dün takipleyip bugün hepsini geri alsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya asıl net olan açıklamalar yeni teknik direktörün yaptığı açıklamalar, görüşüp ortak bir noktada anlaşmışlar, ikinci bir şans sıfırdan başlayacak. Anca kono ikinci şansını da yüzüne gözüne bulaştırır ise belki bişeyler olur ama şu an için öyle bir ihtimal görünmüyor.almanca kismida 2 3 haftasina ayit ise sorun degil.
fikrini degistirebilir insan
neyse ya nelerle youyoruz kafamizi.
nasilsa yarin belli olur![]()
Keşke hepimiz zil takıp oynarız, bende kaç gündür heyecan yapıyorum ama bu haberi okuduktan sonra pek ümidim kalmadı.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Kono şahsi görüşüm olmucak gibi bugün takibi bıraktı begenileri sildi. Bişeyler olmuş olması lzm ki adam dün takipleyip bugün hepsini geri alsın
Şu bi gercek ki konoya öyle yada boyle teklif yapıldı olursa olur olmazsa olmaz
hayırlı olacaksa gelir be Sergen kardeşim.@Orhan_Uluca
Öte yandan twitter'dan az önce gazeticilere yönelik ironik açıklama yaptı. Belki de bu röpotajı yalanlıyordu bilemedim.
bu abi de böyle demiş kono için.çatlak harbiden.belli olmaz o yuzden gelebilir.
Schengen vizesi olanlar okuyabillir birde akp liler altta yazıyor
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Kono yoksa Lens var hem de sağ kanat
yani onuda nezaketen gelişigüzel söylemiş olabilir
iyi bok yapacak, en nefret ettiğim dil. Der die das ne lan, popolarından Element uydurmuşlar.Kesin olarak iptal konoplyanka transferi
Almanca ögrenecekmis
almanca kismida 2 3 hafta öncesine ait ise sorun degil.
fikrini degistirebilir insan
neyse ya nelerle yoruyoruz kafamizi.
nasilsa yarin belli olur![]()