Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Konoplyankayı uzun süredir takip ederim. Dniproda bi ara sorun yaşamıstı, sonra sustu ve devam etti. Ardından Sevillaya transferi babası yüzünden iptal olacaktı, oraya gitti ve iyi oynadı ama yinede sorun yaşadı hocasıyla ve Schalkeye kiralanadı. Transferlere bu arada babası bakıyor. Schalkeye geldi ve hemen hocayla sorun yaşadı. Kafadan biraz sakat bu arkadaş ama çok iyi oyuncu.
Yani öyle demesi birşey ifade etmiyor. Bu tip kafadan rahatsız oyuncular iyi bir teklife bakar. Ama kesinlikle 12den az rakama gidemez deniliyor. Hadi oyuncu ısrar etti 10 yapalım derler. Ama öyle 6/8 olmaz diye düşünüyorum. Adamlar zorunlu olsada 12.5 milyon verdiler. Paralara ihtiyaçları var, Younesi almak istiyorlar.

erdem bey şöyle bir detay var bonservisi bu sene alındığı için sanırım satışı mümkün değil teknik olarak o yüzden ancak kiralık transfer olabiliyormuş yani bonservis olayı birşey ifade etmiyor.

Sneijder Sampdoria ile anlasamadigina göre bizde konoplyanka transferinden vaz gecmis olabiliriz

Konoplyanka kesin olarak iptal bana göre

azcık uzanıyım dedim,telefon şarj oluyodu.tam çaldı uyandım:D bu hafta içi gelişmeler olsun yav.uykusuz kalıyoruz.

Hay sokacam Kono'suna ya.

Takımın orta sahaları Leşçuk-Tolga. Kono gelse ne, gelmese ne?

ulan bu taner karaman ne adi herifmis be.
muhtemelen sag bek alamazlar diyor, ara transferde sabriye gel diye teklifde bulunacakmisiz.
bu transferlerden sonra para kalmadigi icin.
bölye kisileri nasil muhabir yaparlar herif resmen taraftar baska bir takima.
lan zirto maicon transferinden sonra 4 transfer daha yapilacak dendi.
hatta birinci agizdan hem dursun hem cenk söyledi bunu basin toplantisindan sonra.
bunun üzerine nasil böyle haber yapar bu nasil habercilik.
resemen aciklama yaparim kulüb yönetici olsam.

Son düzenleme:
schalkenin yeni teknik direktör konoya takımda kalıcağını tebliğ etti arkadaşlar geçmiş olsun oyuncuyla anlaşmamıza rağmen transfer gerçeklşmemiş oldu böylece
arklar sa
biz ne diyorsak o konoplyankayı artık kadrolarımızdan ivedilikle silelim inş

İyi birer Sag kanat sag bek ve orta saha alınmazsa gomis belhanda ve maicona verilen paralara yazık olur

Ben Konoplyankayı uzun süredir takip ederim. Dniproda bi ara sorun yaşamıştı, sonra sustu ve devam etti. Ardından Sevillaya transferi babası yüzünden iptal olacaktı, oraya gitti ve iyi oynadı ama yinede sorun yaşadı hocasıyla ve Schalkeye kiralandı. Transferlere bu arada babası bakıyor. Schalkeye geldi ve hemen hocayla sorun yaşadı. Kafadan biraz sakat bu arkadaş ama çok iyi oyuncu.
Yani öyle demesi birşey ifade etmiyor. Bu tip kafadan rahatsız oyuncular iyi bir teklife bakar. Ama kesinlikle 12den az rakama gidemez deniliyor. Hadi oyuncu ısrar etti 10 yapalım derler. Ama öyle 6/8 olmaz diye düşünüyorum. Adamlar zorunlu olsada 12.5 milyon verdiler. Paralara ihtiyaçları var, Younesi almak istiyorlar.

para her kapıyı açıyor.dedigin dogru.zaten alırsak fazladan para verdiğimziden opsiyonu 12 milyon ,kiralama bedeli 4 milyon falan olur:D

S.a renktaslar, var mi yeni birseyler bugün.

erdem bey şöyle bir detay var bonservisi bu sene alındığı için sanırım satışı mümkün değil teknik olarak o yüzden ancak kiralık transfer olabiliyormuş yani bonservis olayı birşey ifade etmiyor.
Hayir oyle bir engel yok.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

amin younes'i alıp tedesco'ya adamlik dersi vermeliyiz sonra karsilikli kiralariz ikisini

ins. 4 tane daha kaliteli adam alirlarda su taner karaman gibi kendini muhabir sanan kisilere kapak olsun diye.

Bu arada, Konoplyanka biraz önce Twitterdan gazetecilere yönelik söylenişte bulunmuş. O konuştuğumuz haber hakkında konuşuyor heralde ironik şekilde.

Sneijder Sampdoria ile anlasamadigina göre bizde konoplyanka transferinden vaz gecmis olabiliriz

Konoplyanka kesin olarak iptal bana göre

200.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt