- 11 Haziran 2015
- 39.668
- 28.137
- 2.193
buradaki alman arkadaslari icin ogrenecektir aslanKesin olarak iptal konoplyanka transferi
Almanca ögrenecekmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buradaki alman arkadaslari icin ogrenecektir aslanKesin olarak iptal konoplyanka transferi
Almanca ögrenecekmis
Ben Konoplyankayı uzun süredir takip ederim. Dniproda bi ara sorun yaşamıstı, sonra sustu ve devam etti. Ardından Sevillaya transferi babası yüzünden iptal olacaktı, oraya gitti ve iyi oynadı ama yinede sorun yaşadı hocasıyla ve Schalkeye kiralanadı. Transferlere bu arada babası bakıyor. Schalkeye geldi ve hemen hocayla sorun yaşadı. Kafadan biraz sakat bu arkadaş ama çok iyi oyuncu.
Yani öyle demesi birşey ifade etmiyor. Bu tip kafadan rahatsız oyuncular iyi bir teklife bakar. Ama kesinlikle 12den az rakama gidemez deniliyor. Hadi oyuncu ısrar etti 10 yapalım derler. Ama öyle 6/8 olmaz diye düşünüyorum. Adamlar zorunlu olsada 12.5 milyon verdiler. Paralara ihtiyaçları var, Younesi almak istiyorlar.
valla bilmiyorum isimlere pek takılmamak lazım Kono belki Lens'den daha iyi futbolcudur ama bizim şuan Lens'e daha çok ihtiyacımız var tıpkı Vainqueur'a olan ihtiyacımız gibi Leminaya değilya bu lens ne yattı bizede ilgilenmiyoruz kiralık alalım işte
arklar saschalkenin yeni teknik direktör konoya takımda kalıcağını tebliğ etti arkadaşlar geçmiş olsun oyuncuyla anlaşmamıza rağmen transfer gerçeklşmemiş oldu böylece
tahminim gelecekse bile kulüp yönetimi uyarmış olabilir yada taraftar çok tepki vermiş olabilir.
Ben Konoplyankayı uzun süredir takip ederim. Dniproda bi ara sorun yaşamıştı, sonra sustu ve devam etti. Ardından Sevillaya transferi babası yüzünden iptal olacaktı, oraya gitti ve iyi oynadı ama yinede sorun yaşadı hocasıyla ve Schalkeye kiralandı. Transferlere bu arada babası bakıyor. Schalkeye geldi ve hemen hocayla sorun yaşadı. Kafadan biraz sakat bu arkadaş ama çok iyi oyuncu.
Yani öyle demesi birşey ifade etmiyor. Bu tip kafadan rahatsız oyuncular iyi bir teklife bakar. Ama kesinlikle 12den az rakama gidemez deniliyor. Hadi oyuncu ısrar etti 10 yapalım derler. Ama öyle 6/8 olmaz diye düşünüyorum. Adamlar zorunlu olsada 12.5 milyon verdiler. Paralara ihtiyaçları var, Younesi almak istiyorlar.
Hayir oyle bir engel yok.erdem bey şöyle bir detay var bonservisi bu sene alındığı için sanırım satışı mümkün değil teknik olarak o yüzden ancak kiralık transfer olabiliyormuş yani bonservis olayı birşey ifade etmiyor.
Hayir oyle bir engel yok.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
arklar sa
biz ne diyorsak o konoplyankayı artık kadrolarımızdan ivedilikle silelim inş
Sneijder Sampdoria ile anlasamadigina göre bizde konoplyanka transferinden vaz gecmis olabiliriz
Konoplyanka kesin olarak iptal bana göre