Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de çok istiyorum gelmesini şahsen yaptığımız transferlerden daha çok heyecanlandırıyor beni ama ne bileyim inş. dediğin gibidir ustam

estağfurullah bildiğimden değil benim de en çok istediğim 2 adamdan biri, sadece bir tweetle gelmez bir açıklamayla gitmez oyuncu. Bknz:melo sözleşme yenileyip gitti.

200.gif

Nasil noooo la Sneijder kaliyor iste :D

ulan basın parayı getirin Vainqueur ile Lemina'yı istemez sağbek solbek Tolga ile Selçuk bizi kanser eder bu yıl bir de Lens'i alın tamamdır 4 tane alacağınıza 3 alın ama nokta atışı yapın arkadaş

Forumun havasının ortası yok. Ya yarım saat sonra imza atıyor bütün yıldızlar ya da takıma kimse gelmiyor öldük bittik havası. Bence kimse olumlu ya da olumsuz bu kadar çabuk gaza gelmezse daha iyi olur. Daha az hayal kırıklığı daha çok sevinç olur böyle.

götünüzden röportaj uyduruyorsunuz demeye getirmemiş mi ya

I congratulate sports journalists
1f4f0.png
1f4fa.png
on their professional holiday!
1f64c.png
Let your reports always be interesting and positive.
1f44d.png
1f609.png

konoda çok yavsak çıktı ya gel işte ne uzatiyosun tedesco sana şans verse nolur bundesliga ora gel işte

brumanın yerine adam bakmaları bile guzel.demek ki gelecek kanada biri,kono olsun olmasın.

Sneijder ile Kono arasındaki bağlantıyı çözemedim yav Tudor Bruma'nın yerine istiyor diyordu beIN ://///////////////

Mevki olarak evet ama oyuncu sayisi ve kadro planlamasi olarak hayir

Sneijder kalirsa belhanda solda oynamak zorunda,kadroda Yasin-Garry-sinan üclüsü var kanat olarak.

Garry Sol kanadin yedegi olur,sinan ve Yasin ikilisinden biri sagda oynar digeri alternatifi olur o bölgenin.

Konoplyanka: "Eski menajerim Weinzierl'e korkak dedim çünkü kulübü korumalıydım. Takımın başında o kalsaydı, ben ayrılacaktım."
Konoplyanka: "Tedesco bana her şeye sıfırdan başlayacağımızı söyledi."
+ almanca öğreneceğim demesi kalıcağına işared ama

tam o haber servis edildiği sırada attığı garib basınla ilgili twit de acaba dedirtiyor! çünkü o görüşme 21 haziranda olmuş hocasıyla adam ondan sonra bizi beğendi v.s birton mevzu haber oldu

Var, kono iptal, Tedesco ikinci bir şans tanımış. İlginç olan adam bunu yirmi bir haziranda açıklamış.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kono ismi ortaya ciktiginda ben de yazmistim burada daha gecen yeni teknik direktör Kono dan faydalanmak istiyorum demisti diye.

Bruma dan sonra süper bir hamle olurdu keske olsaydi.
Konoplyanka iptal galiba

Yeni hocasi ile görüsmüs sifirdan baslayacakmis,ek olarak Almanca ögrenecegim demis alman basinina

konoyplankanın o attıgı twit önemli.dalgaya almış.,öğlen danışmanlık şirketi mi ne görüşme var demiş akşam.ali naci ve nevzatı bekleyelım

Mevki olarak evet ama oyuncu sayisi ve kadro planlamasi olarak hayir

Sneijder kalirsa belhanda solda oynamak zorunda,kadroda Yasin-Garry-sinan üclüsü var kanat olarak.

Garry Sol kanadin yedegi olur,sinan ve Yasin ikilisinden biri sagda oynar digeri alternatifi olur o bölgenin.
hahaha gel de gülme Sinan Yasin Gary hep sağ kanat oynasa nolur boş bırakalım orayı Kono ile Belhanda beraber solda oynasın daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt