Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su adamlardan ne bekleyip kampa alinmis cok merak ediyorum.
Cenk, Eray, İsmail Çipe, Cavanda, Semih, Tarık Çamdal, Donk.

Tum listeyi bugun lige koy 6.lik mucadelesi verir. 5 tane adam alsan en fazla 2 tik yukari cikarsin.

Brumayi ariyor bu gozler yaratici yardiran kanat ariyor. Su takimda topu ileriye kim tasiyacak kendimi kesecem yav

Su adamlardan ne bekleyip kampa alinmis cok merak ediyorum.
Cenk, Eray, İsmail Çipe, Cavanda, Semih, Tarık Çamdal, Donk.

Tum listeyi bugun lige koy 6.lik mucadelesi verir. 5 tane adam alsan en fazla 2 tik yukari cikarsin.

Brumayi ariyor bu gozler yaratici yardiran kanat ariyor. Su takimda topu ileriye kim tasiyacak kendimi kesecem yav
Antrenmanda çift kale falan işe yararlar birde pas antrenmanlari kornerler falan... bunlarin hepsi antrenman nesnesi başka bisey degil

Ya ne halt yiyorsan ye cok da umrumda sanki. Daha yazdigimi anlamamissin yok karisina kizina laf atiyorum diyorsun.

Ben orada nefretin boyutunu göstermek daha iyi anlatabilmek icin icin ekstrem bir örnek vermisim sen kendi kendine birseyler uyduruyorsun gaza geliyorsun.

Kimseye hakaret ettigim yok. Hadi isine gücüne bak.

sen kendin bikere ne yazdigini anlamamissin o derece yani.
insan bi yazdigini düsünür önce.
senin kulaklarin söylediklerini duyuyormu o misal.
öyle örnek olmaz tamam mi, nebicim örenk bu.
tamam gencler bunu takmis olmayabilir sonunda evli filan degildirler ama burda ailesi cocugu colgu kizi olan insanlar var.
onlara hakaret oluyor bu yazdiklarin, önrek olacak baska birsey bulamadinmi.
neyse ben senin yazdiklarini okumuyorum son olsun bu zaten cogu hakaret ve muhalefet olma yorumlari.
degmez.

Daha yeni gordum de kapar misin ceneni

Asıl sen susarmısın kamp kadrosu açıklanmış.
Fernando Muslera, Cenk Gönen, Eray İşcan, İsmail Çipe, Martin Linnes, Luis Cavanda, Semih Kaya, Koray Günter, Ahmet Çalık, Serdar Aziz, Maicon Roque, Lionel Carole, Tarık Çamdal, Ozan Kabak, Samed Karnuçu, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Ryan Donk, Recep Gül, Yunus Akgün, Emrah Başsan, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Younes Belhanda, Yasin Öztekin, Bafetimbi Gomis, Eren Derdiyok.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ya ne halt yiyorsan ye cok da umrumda sanki. Daha yazdigimi anlamamissin yok karisina kizina laf atiyorum diyorsun.

Ben orada nefretin boyutunu göstermek daha iyi anlatabilmek icin icin ekstrem bir örnek vermisim sen kendi kendine birseyler uyduruyorsun gaza geliyorsun.

Kimseye hakaret ettigim yok. Hadi isine gücüne bak.

tamam gencler bunu takmis olmayabilir sonunda evli filan degildirler ama burda ailesi cocugu colgu kizi olan insanlar var.
neyse ben senin yazdiklarini okumuyorum son olsun bu zaten cogu hakaret ve muhalefet olma yorumlari.
deymez.

degmez.

Ya okumuyorsan ne diye bu kadar tantana yapiyorsun.

O zaman isine gücüne bak.

2 dursuncu birbirine girmiş

yapmayın arkadaşlar , başkanımızın hatrına yapmayın

Üsküdar'da dolaşıyorum. hep Araplar var lan etrafta. Türkler yok olmuş. Yabancı memlekette gibiyim.5-10 sene sonrasını düşünemiyorum. İşgal ederler bizi

keşke melih gökçimen kadroda olsa imiş,o da sakattı ama yeni iyileşti.sezon içerisinde a takıma alınır diye düşünüyorum.solbek-solaçık mevki...çok yetenekli u 17 şampiyonasında oynyamamadı sakatlıktan ötürü.

Burdan bu anlamımı çıkardınız sadece bunu sormak istedim adam haklı bir tepki vermiş bana göre saldırmışsınız hep birlikte ama,yani orada denilenler hoşmu sanki?onu eleştirip öbürünü aklamaya gerek yok yani
Alintiladigin mesaji okursan cevabi icinde.
O da argoya giriyor bu da demisim. Kimseye saldirdigim yok ayrica.

Yapilan muhabbet afaki. Her seyi inceleyeceksek oturup her mesaji alintilayip niye bunu dedin dememiz gerekir.

Herkesin tarzi farkli ne yapalim yani

keşke melih gökçimen kadroda olsa imiş,o da sakattı ama yeni iyileşti.sezon içerisinde a takıma alınır diye düşünüyorum.solbek-solaçık mevki...çok yetenekli u 17 şampiyonasında oynyamamadı sakatlıktan ötürü.
Bizim u21 falan çöp heralde orlarda oyuncu yok mu iyi

Yavuzhan vardi galiba bi ara sol bek izlemistim iyiyfi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt