- 6 Eylül 2014
- 93.805
- 64.586
- 4.608
Yinede çok para Barış. Bu meblağda kalitede adamlar değil bunlar.
Arap yağı bol bulunca biliyorsun:asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yinede çok para Barış. Bu meblağda kalitede adamlar değil bunlar.
hayırlısı![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Erman Kunter, “Sinan Güler Galatasaray’a büyük hizmetleri geçmiş çok değerli bir oyuncu. Ancak imkanlarımız onu tutmak için yeterli gözükmüyor. Ayrılacak olursa çok üzüleceğiz ama hedeflerimiz değişmeyecek. Çok ama çok iddialıyız” ifadelerini kullandı.
(basketfaul)
ya lanet olsun sinan güleri fenere kaptırıyorsak kulübun kaptanı fb ye gidiyorsa o şubeyi kapatacaksın ABİ BUNUN AFFI OLAMAZ YADA TARAFTAR YAŞATMICAK O SİNANI !
giderse gitsin ya basketbol mu kaldı Allah askınaErman Kunter, “Sinan Güler Galatasaray’a büyük hizmetleri geçmiş çok değerli bir oyuncu. Ancak imkanlarımız onu tutmak için yeterli gözükmüyor. Ayrılacak olursa çok üzüleceğiz ama hedeflerimiz değişmeyecek. Çok ama çok iddialıyız” ifadelerini kullandı.
(basketfaul)
ya lanet olsun sinan güleri fenere kaptırıyorsak kulübun kaptanı fb ye gidiyorsa o şubeyi kapatacaksın ABİ BUNUN AFFI OLAMAZ YADA TARAFTAR YAŞATMICAK O SİNANI !
Kardeşim yanlış mesaj mı attın? ... Sassuolo yazdım bunun bizim oyuncularla ne alakası var?Acerbi'ye bonservis ödemeyiz. 10'u kabul etmemiş adamlar uğraşsınlar şimdi.
Zenit'e karşı fiyat yükseltmek içinde adımızı kullanmasınlar.
Hertha da oynuyor. Ben de cok begeniyorum. Hem stoper hem ön libero oynayabiliyor cocuk.
Bu Almanlar tam futbolcu fabrikasi. Her sene yeni yeni adamlari sürüyorlar piyasaya.
Sanırım bu sefer Amerikalılar yağı bol bulmuş.Arap yağı bol bulunca biliyorsun:asd22:
Kardeşim yanlış mesaj mı attın? ... Sassuolo yazdım bunun bizim oyuncularla ne alakası var?
bunu da begenmiş.GSlı arkadaş instagramdan yorumunu okumadı diye twitterda paylaşmış.ahaha![]()
![]()
Twitter iki GSLININ TWİTİNİ BEGENMİŞ HARBİDEN