Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guzel ve olası bir kadro.

abNBtmIapY.png

Yedekler: Yasin- Tolga - Eren - Sinan - Linnes - Ahmet Ç

Süper ligi öttürür
Avrupa'da iş yapar

nando
corchia - maicon - serdar - linnes
vainq - inan
ghezzal - belhanda - konop
gomis​

Vela, Bernard, Plea, Luan, Acerbi, Badelj, Asamoah, BenArfa, Pasalic, Consigli, Benat, Rolan, Miranda, Ilicic, Kolarov, Jetro, Corchia, Gignac, Younes, Januzaj, Reyes, Campbell

Şu isimlerden toparlayalım kalan eksikleri az bonservis vererek.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

27508.jpg

Konop gelirse Garry'nin yerine eklenir kadroya bu transferden bağımsız olarak 3 tane net transfer lazım

Sağ bek: Corchia olmazsa Juanfran veya Tete
Sol bek : kimsenin ismi geçmiyor bari Jetro W. yazayım ben :DD
Orta saha: Lemina olmazsa Vainqueur
bu kadro ilk 5 e girmez biraz zorlasan küme düşmeye oynar

Afedersin de oyun kurma, organizasyon, pas vs konusunda bunların yedi sülalesi Sneijder'in tek bacağı etmez. Arkadaş Sneijder'i Mustafa Sarp yaptınız iyice yahu. Valla giderse inşallah her maç 90 dk Selçuk'u izlersiniz.

2 senedir tek bacağıyla oynuyor gibi bişi zaten Wesley. Sanırım Şınayderspor'lulara destek için üye oldun.

su Selcuk'un yeri garanti muhabbeti cok sıktı ve gercekten hic bir dayanagı yok. Gorende takımda iyi bir ortasaha vardı da o oynadı sanacak.

Tudor'un ben olasi bir formsuzlukta herkesi kesebileceğini düşünüyorum.. muslera dışında kimse garsnti değil bence birde gomis garanti baska fv yok

Kono son Ukrayna maçında sağ kanat oynamış, sıradaki maç Ukrayna - Türkiye :D

kWEXlm.png

marcaya göre pepe bjk ile görüşcekmiş ama dün infosporta göre fabinho ve pepe psgdeydi.ayrıca monaco da istiyomuş pepeyi.
PSG ve Monaco Pepe'yi isteyecek ama Besiktas alacak. Yok öyle dünya. Bunlarda para bol. Demekki istemiyorlar. Yoksa 3 dakikada imza atar.

Dinamik adam istiyorsa Bruma vardı taş gibi. Daha iyisini mi bulacak Tudor efendi? Yönetimle bir olup kuyusunu kazacağına kazansaydı madem.

Hem Selçuk ilk 11 çıkmaya başlasın o zaman göreceğiz dinamik orta sahayı.

Bruma kendisini Galatasaray'dan daha büyük görüyordu. Bir an önce gitmek için istatistik kasmaya çalışıyordu ve bunu çok belli ediyordu.

Benden çok seven yoktur onu ama gitmesi iyi oldu bence. Baya şımarmıştı ve bir maçta Tudor'a küfür ettiği görüldü.NTVSpor'da söyledi Tudor daha bilmediğimiz kim bilir neler yapmış Bruma.
Tudor'u sev yada sevme Galatasaray TD makamına herkes saygı duyacak.

Selçuk İnan konusunu Ünal Aysal'a anlat bana değil.

Son düzenleme:
Vela, Bernard, Plea, Luan, Acerbi, Badelj, Asamoah, BenArfa, Pasalic, Consigli, Benat, Rolan, Miranda, Ilicic, Kolarov, Jetro, Corchia, Gignac, Younes, Januzaj, Reyes, Campbell

Şu isimlerden toparlayalım kalan eksikleri az bonservis vererek.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Plea,ilicic guzel olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt