Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitme aşamasında olduğu aşikar
Herif Galatasaray ile bir anda bu kadar fazla ilgileniyorsa o transfer sona yaklaşmış demektir.
Yönetici de verdi ipucunu.

d6b8e2bc56dc852d5378d6625961030a.jpg

Ah hocam ah

Hala mı sneijder

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçi kono takipci kazansa nolur gitse 1000€ verse fbden bjkden fazla takipcisi olur

Sneijderi gönderip Ronaldinho'yu futbola döndürelim beyler. Pek kalmadı bunlardan.
Pirlo, tottiyle de irtibata geçmek lazım.

Boşverin Sneijder'i Kono'yu da

şu orta sahalardan haber verin

Allahını seven orta saha atsın şu takımın üzerine

hemi de 2 adet lütfen

Tek bişey söyleyeyim, Sneijder 5 sene önce bize gelmese, şu an yurt dışında bir takımda olsa ve bugün bize transfer etsek yemin ederim forumdaki herkes halaya çıkardı. Eleştirirken eşşeğin bi tarafına su kaçırmayın. Bülent Korkmaz'da Lincoln ile sorun yaşıyordu hatta Kewell'ın yerine sağ kanatta Barış Özbek'i oynatacak kadar bonzai kafasına sahipti. Tudor geldi direk Sneijder, Bruma'ya falan taktı. Böyle oyuncular futbolculuk döneminde yıldızların ameleliklerini yaptıkları için heralde içlerinde bir eziklik oluyor.Tutarsın önce Selçuk'u falan gönderirsin bizde samimiyetini görürüz. Sneijder, Bruma bugüne kadar bi ton antrenörle çalışmış bi tek bununla sorun yaşıyorlar. Sneijder 4-4-2 nin solunda oynadığında bile hocasıyla sorun yaşamayan herif, geldi bu hırvat amelesi ne yaptıysa böyle bir adamla bile sorun yaşamayı başardı.

5 gol 17 asistle ligin asist lideri!! Hem de gecen seneki boktan takimla.

Kicini kaldiramayan kelimesini ligin asist lideri icin kullandiginizda komik oluyor.

Ligin geri pas istatistigi lideri Selcuk icin kicini kaldiramiyor kelimesi dogru olabilir. Ama asist krali icin mesnetsiz ve terbiyesiz yakistirmalar.

Sneijder bu kulubun tarihinde belki efsane demek zor olabilir ama onemli isimlerinden olarak anilmayi fazlasi ile hak ediyor.

Sneijdere gobekli portakal gibi yakistirmalar GS lilara yakismiyor. Birakin o acayip laflari ifb taraftarlari etsin.

Ben hic sevmesem de selcuga bile yakistirma yapamiyorum. Onemli katkilari oldu ama ilk gitmesi gereken o, sonra Sneijder.

E Selçuk ve Yasin de her sene istatistik kasıyor. Hatta Selçuk'un istatistiklerini çıkarsak Wesley'den daha iyidir büyük ihtimalle. Ama elimizde olsa döve döve yollayacağız Selçuk'u da, Yasin'i de? :)

4-5 attığımız Alanya vs maçlarında 2-3 asist yapması marifet değil. Birkaç maçta kıpırdadığını gördük. Onların da hangi maçlar olduğu açık. Sezon geneline bakarsak leşti. 2 senedir sıradan bir oyuncudan farksız. Kandırmayın kendinizi boşa.

sneijder gidecek gibi ama asıl wes gidip yerine skor üretecek konoplynka veya o tarz birini almazsa yaglı surat ozaman görün eglenceyi

bana göre mancini hala kalmaliydi ben baskan olsam uzun yillar tutardim. Zaten kendiside aciklamisti o kadar transferi kendisinin istemedigini. Telles falan dışında, tutmaliydik onu...

Favre gelseydi cok büyük değişim olurdu ama kalitrli yabanci teknik adamlar plan proje istiyor bizim taraftar sabirsiz tak diye şampiyonluk istiyor. Mesela bjk'in suanda olduğu yerde bilic'in inanilmaz payı var ama bu görmezden geliniyor, sadece şenolmuş gibi.. Malesef taraftar olarak gelişmeliyiz önce sabırlı olmalıyız o zaman belki önemli teknik direktorler gelebilir.
2 yıllık rezalet perfomansa yeterince sabırlı olduk. bu yönetimin yerinde kim olsa çoktan tekmeyi yemişti. bu sene şampiyonluktan başka çare yok

@ibrahimseten

1'nci el bilgi: pepe ile ilgili gaza gelmeyin.. beşiktaş transferi kendi şartları doğrultusunda yapmak için diretiyor.. durum şu an: 50-50..

bunlar pepeyi falan alamaz.psg hala çok sıcak pepe için.milan ve monaco da istiyomuş pepeyi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt