Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökmen özdenak eski nesil Galatasaray'lı.

Galatasaray da artık içsel bilgilerin bu denli dışarı ifşa edileceğini sanmıyorum.

yani klübün kaç transferle sınırlı kalacağını her divan üyesi bilemez bilmemeli.

gökmen özdenak eski nesil Galatasaray'lı.

Galatasaray da artık içsel bilgilerin bu denli dışarı ifşa edileceğini sanmıyorum.

yani klübün kaç transferle sınırlı kalacağını her divan üyesi bilemez bilmemeli.
adam daha asist ne demek onu bilmiyor yahu

esmiyo beyler.

adana-da-gunese-silah-sikan-iki-kisi-gozaltina-alindi.jpg

Akıllı Nevzata bakın. Sneijderin kalması kendisine bağlı, iyi niyet göstermeli diyor. Gönderip Sneijder kalmak istemedi diyecekler. Biliyoruz bu oyunları.

hayır renktaş yanılıyorsun kimse sinoya git demiyor aksine kalıp dümene geçsin isteniyor ama niyet önemli burada kulüp ve hoca tarafından bazı istekler var yüzde yüzünü kulübe veren bir sino isteniyor ... 20 gole etki etmiş bir oyuncuyu kimse bedavaya göndermez

Gökmen reisi niye ciddiye alıyorsunuz ki.

Efsane Telegol programları geldi aklıma. Eğleneceksin güleceksin falan ama bu adamı asla ciddiye almayacaksın.

sent via GSC

Maalesef alanlar oluyor.Adamın attığı twite baksana hele bir

Gökmen Özdenak: Sneijder bu sene 17 asist yapmış da, bu asistlerin hepsi gol mü olmuş? Dağa taşa atılan şutlar gol değeri kazanıyordu da yıllardır bizi mi kandırdılar.

Spor yorumcularının beyninin kuşa taksan kuş ters uçar.

evet tabii ki ben muslera hariç hepsinin gitmesinden yanayım Sneijder de defolsun yaptığı 17 asistin 8si akhisar ve alanya maçlarında 4-5 attığımız maçlar....büyükk maçlarda sol kenara yanlayıp kaçak oynadı hep inanılmaz kötü geçirdiği bir sezonda 17 asist yaptı demek büyük hatadır....Ferguson'un futbolda istatistikler ile ilgili sözünü hatırlatmak gerek burada

Sen beni anlamadın kardeş.

medya sadece moralimizi bozmaya calısıyor. modası geçmiş gazeteciler reyting için kendinden emin sallıyorlar. nasıl olsa bu millet 1 gün önce ne yediğini hatırlamıyor itibarları da zedelenmedikce devam ederler.

size düşen gsc ailesi olarak böyle müptezelleri tiye almanız. bize banko bilen 3-4 duyumcu yeter. bu gazeteci bozuntularından fersah fersah daha gerçekler ve bizleri bilgilendiriyorlar.

Maicon Sao Paolo'da idman yedi maça çıktı, bir de geldi burada Tudor'a idmanını yiyor. Canavar olmazsa bu adam iyidir

keşke ben scout olsam

o zaman birsürü yerliyi takıma doldururdum ve şampi. olarak sezona başlardık

Maalesef alanlar oluyor.Adamın attığı twite baksana hele bir

Gökmen Özdenak: Sneijder bu sene 17 asist yapmış da, bu asistlerin hepsi gol mü olmuş? Dağa taşa atılan şutlar gol değeri kazanıyordu da yıllardır bizi mi kandırdılar.

Spor yorumcularının beyninin kuşa taksan kuş ters uçar.

Böyle insanların ciddiye alındığı bir ülkede yaşıyoruz

Maicon Sao Paolo'da idman yedi maça çıktı, bir de geldi burada Tudor'a idmanını yiyor. Canavar olmazsa bu adam iyidir
ben ekleme yapayım belhanda da bu ciğersiz familyasından

bir kaç maçını izlemiştim alper potuk tarzı çok koşan araya kaçan adamlardan tabi daha meziyetli.

4 kaliteli transfer olacak 2 os-2bek dedi minimum.

Galatasaray transferde sasirtmaya devam edecek dedi.. gecen sol bek bi clichy var adı dönen digerleri sadece spekülasyon. Clichy zorlanmaya devam ediyor gibi... olabilir

Ortasahada ise vainq gelir bence vainq/lemina ikilisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt