- 12 Haziran 2013
- 9.916
- 6.002
- 1.843
Ndiaye icin ne gerekiyorsa yapilmalı. Eleman cok iyi. 4-5 kac istiyorlarsa. Uzerine 3-4 tane de oyuncu verelim
Açıkcası baltayı ndiaye veya musa için kullanacaklarını düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye icin ne gerekiyorsa yapilmalı. Eleman cok iyi. 4-5 kac istiyorlarsa. Uzerine 3-4 tane de oyuncu verelim
Nevzat Dindar : Lemina'nın kiralanması için bir aşamaya gelindi. Galatasaray, Imbula'dan da vazgeçmedi. Vainqueur da listede. (A Spor) https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/881195224206331905/photo/1
imbula olmaz diger 2 si gelir
Dedi de umarim bekler ve orta saha iyi adamlar alır dediği gibi. Önlerinde Sneijder gitmezse çok da kanat elzem değil Belhanda Sneijder sinan Gomis gayet iyiNevzat Dindar: Sneijder seneye yok diye bir cümle kuramam. Son gelişmeler oyuncunun kalacağı şeklinde.Tudor pozitif yaklaşıyor
Böyle demiş miydi?
benim bundan anladigim 1 orta saha gelecek.
öncelik lemina olmasa vain.
Benim uzun zamandır anladığım
aspor=yalaka,yalancı
herseyi bilmedigi kesin.
örnegin dimarzio sampdoria haberleri verdi.
bence gitme yüzdesi daha yüksek.

M.Yasin Çakmak @NajaLegionis 16 dk.leimna-vainqueur-konoyplanka![]()
A sporun yan şubesi bu adam.M.Yasin Çakmak @NajaLegionis 16 dk.
Spor muhabirlerini falan bırakın, KAP gelmeden illa ki transfer bilgisi istiyorsanız @AskinAtes29 'i takip edin.
Hoaydaaaaa
M.Yasin Çakmak @NajaLegionis 16 dk.
Spor muhabirlerini falan bırakın, KAP gelmeden illa ki transfer bilgisi istiyorsanız @AskinAtes29 'i takip edin.
Hoaydaaaaa
Aşkın Ateş @AskinAtes29 2 sa.![]()
Konoplyanka da zaten problem yok. schalke ile görüşmeler devam ediyor.
H.O
Ben takip ettigim kadarıyla bu sene muthis gidiyor.M.Yasin Çakmak @NajaLegionis 16 dk.
Hoaydaaaaa