Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gscimbom twitter hesabı çok aktif iyi iş çıkarıyorlar takipçi artmalı ama

Sneijderci tayfa ne demek arkadaş. Bu kadar iğrenç bir ifade olur mu? İnsan kendi oyuncusuna, dünya yıldızı bir adama, sayısız başarılar yaşatmış adama nasıl bu kadar kin duyabilir. Yahu o adam gelmeden önce Culio'yu izliyordunuz. Sneijder dediğiniz adamdan ima alır şu an gelsin dediğiniz isimler. Az saygı gösterin. 15 yıl Hagi aradınız bulunca batmış hemen. Alex koşmuyor ahmaklığı ne hale getirdi suyun öte yakasını bir bakın da konuşun.

Bu Sneijder muhabbetide kabak tadı vermeye başladı.Ama bir iki kelamda biz edelim. Formasını almış biri olarak söylüyorum,Sneijder kalmak istiyorsa eğer biraz daha takıma sahip çıkmalı. Herkes antrenman yaparken adam tatil yapıyor. Kabul edilemez bence. Ve bu her sezon böyle geçiyor. Geldiğinde de aşırı kilolu oluyor. Biraz daha özverili olmalı takım adına O'nu seven taraftar adına.Aldığı paranın hakkını vermeli diye düşünüyorum.

clichy gelsin artık

TRANSFER | Benjamin Mendy, Manchester City'de!

Ben mi yanlış biliyorum belhanda ortasaha ortası ve forvet arkası oynayabilen birisi değilmi ?herkes neden kenara yazıyor? Ayrıca tudor sol açıkta yasini kullanır sol açık beklemeyin derim

Younes Belhanda - Ayrıntılı performans bilgileri | Transfermarkt

Forvet arkası ve sol kanat oynamış hep. Forvet arkasına Sneijder varken fazla lüks, ayrıca ondan iyi değil yani bunun Sneijder'i sevip sevmemekle alakası yok. Dünyada futbolu izleyen herkes heralde aynı şeyi der zaten. Sol için bilmiyorum da verimli değil diyor izleyenler. O paraya gerçekten iyi bir 8 numara alırlardı, harcanacak yere harcamadılar yani.

Birazdan duyumcular teker teker deliklerinden cikmaya baslar herhalde.

Bazılarına yeni transfer olsunda kim olursa olsun çokta önemli değil kafasında, takımında Sneijder varken Belhanda'yı yerine alıp çok daha iyi transfer demek şımarıklıktır.

Sneijder'e fazlasıyla ayıp ediliyor...

Pepe PSG ye hayır demiş haftaya beşiktaş için istanbula geliyormuş

Kaynak Marca

Sneijderli tayfa hoş olmamış da Sneijdersporlu diye ifade edelim.
Sneijderin gittiği takımı tutacak adamlar var forumda

Sa konoplyanka geldi mi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lütfen Hagi ve sneijder i aynı cümle içinde kullanmayalım, teşekkürler iyi geceler.

DDrSXvGWAAEpg4B.jpg
:D

O zaman Sneijder düşmanları da Volkan'ı sağa sola yatırdı diye rahatsızlar Sneijder'den. Sneijder kuşları acıttıkça burda da acı çekenler var denilebilir. Sneijdersporlu olmak herhalde bu durumdan yeğdir.

sözleşme konsuunda psg ile sorun var.beşiktaş kendi şartlarıyla psgyi ikna edemez.hala çok zor.monaco ve milan da istiyo pepeyi.

Çok zor diye diye getirteceksin adamı :)
Her Pepe haberine olmaz, gelmez yazmak zorunda mısın? Daha önce gelir dediklerinin ve gelmez dediklerinin akibetini düşününce insan bir tuhaf oluyor :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijderci tayfa ne demek arkadaş. Bu kadar iğrenç bir ifade olur mu? İnsan kendi oyuncusuna, dünya yıldızı bir adama, sayısız başarılar yaşatmış adama nasıl bu kadar kin duyabilir. Yahu o adam gelmeden önce Culio'yu izliyordunuz. Sneijder dediğiniz adamdan ima alır şu an gelsin dediğiniz isimler. Az saygı gösterin. 15 yıl Hagi aradınız bulunca batmış hemen. Alex koşmuyor ahmaklığı ne hale getirdi suyun öte yakasını bir bakın da konuşun.

terimciler diyenlerede bu çıkışı yaparsan samimiyetine inanırım ömercim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt