Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben mi yanlış biliyorum belhanda ortasaha ortası ve forvet arkası oynayabilen birisi değilmi ?herkes neden kenara yazıyor? Ayrıca tudor sol açıkta yasini kullanır sol açık beklemeyin derim
Pepe PSG ye hayır demiş haftaya beşiktaş için istanbula geliyormuş
Kaynak Marca
gelsinler benım takımı tutsunlar osm de lazioyumSneijderli tayfa hoş olmamış da Sneijdersporlu diye ifade edelim.
Sneijderin gittiği takımı tutacak adamlar var forumda
dogruları dedim.kadromuz cok yetersiz.Gidin onları destekleyin kardeşim o zaman anca işiniz kendi takımınızı gömmek biraz sahip çıkın ya bu kadar da olmaz ki
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
sözleşme konsuunda psg ile sorun var.beşiktaş kendi şartlarıyla psgyi ikna edemez.hala çok zor.monaco ve milan da istiyo pepeyi.
Sneijderci tayfa ne demek arkadaş. Bu kadar iğrenç bir ifade olur mu? İnsan kendi oyuncusuna, dünya yıldızı bir adama, sayısız başarılar yaşatmış adama nasıl bu kadar kin duyabilir. Yahu o adam gelmeden önce Culio'yu izliyordunuz. Sneijder dediğiniz adamdan ima alır şu an gelsin dediğiniz isimler. Az saygı gösterin. 15 yıl Hagi aradınız bulunca batmış hemen. Alex koşmuyor ahmaklığı ne hale getirdi suyun öte yakasını bir bakın da konuşun.
Pepe gelsin gelsin derbide Maicon Pepe kavgası çok zevkli olur, Pepe herkese çatiyor da maicon biraz adam etsin şunusözleşme konsuunda psg ile sorun var.beşiktaş kendi şartlarıyla psgyi ikna edemez.hala çok zor.monaco ve milan da istiyo pepeyi.