- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
selman abi bu seferki bilgiyi kimden aldın gel foruma söyleee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok bence kardeş. RVP sakat geldi ve Nani zaten abartılan bir isimdi. Özellikle Lemina bu lig için fazla.
video yayınlamış.kanıtla konusuyo ,az da olsa inanırlıgı var.
Aynen adam kanıt sunmuş daha napsınDediğin gibi olsun rengim![]()
Sacmalik
Fener Nani kjaer Rvp yi aldiginda lig oynanmasin diyenler vardi,sonuc sifir kupa ile kapattilar sezonu
Sneijder-Konoplyanka-Belhanda-Gomis beraber oynamaz diyorlar Quaresma-Babel-Talisca-Aboubakar oynadı bir şey olmadı. Oynarlar ama sıkıntı şu 3 isim de sola yakın oynayan isimler.
Bu ses kaydi oncedende atilmamis miydi?
Arada çok fark var. Lemina, Vanquier, Belhanda, Konoplyanka, Sneijder, Gomis, Maicon bir de alınacak bekler ile fenerin o sezon ki kadrosu arasında uçurum var. Ortasahalarında josef, topal, Ozan gibi yetenek fakirleri vardı. Bizim ki daha planlı daha dengeli bir kadro. Burada iş sadece Tudor'a kalıyor, bu kadroyu düzgün işlerse tr de yenilmek saçmalık olur.
Aynen adam kanıt sunmuş daha napsın
Şimdi yine aynı şekilde yöneticilerden Konoplyanka işinin bitme noktasına geldiğine dair bilgi geldi diyor bakalım olur inş
Ben karsilastirma yapmiyorum
Lig oynanmadan biter diyenlere yok öyle bir dünya diyorum
Örnek olarak ta feneri verdim,kadro olarak diger takimlardan üstündü fener o dönem
Fener orta sahayı leş kurmuştu ama o da var herkes bunu es geçiyorSacmalik
Fener Nani kjaer Rvp yi aldiginda lig oynanmasin diyenler vardi,sonuc sifir kupa ile kapattilar sezonu
Fener orta sahayı leş kurmuştu ama o da var herkes bunu es geçiyor
Ozan,Josef,Topal falan oynuyordu bunlar topu ileri taşıyana kadar mevsim değişiyor![]()
İstediğin kadar iyi oyuncular al orta saha kurgusu kötüyse bir şey yapamazsın
Biz orta sahaya nokta atışı transferler yaparsak işte o zaman ben garanti derim
O dönem fbde mallık şuydu: Josef ve Ozan'a 15 milyon Euro gömdü enayiler. O paraya taş gibi bir orta saha bulmuş olsalardı şampiyon olurlardı.Sacmalik