Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selman abi bu seferki bilgiyi kimden aldın gel foruma söyleee

Sacmalik

Fener Nani kjaer Rvp yi aldiginda lig oynanmasin diyenler vardi,sonuc sifir kupa ile kapattilar sezonu

Arada çok fark var. Lemina, Vanquier, Belhanda, Konoplyanka, Sneijder, Gomis, Maicon bir de alınacak bekler ile fenerin o sezon ki kadrosu arasında uçurum var. Ortasahalarında josef, topal, Ozan gibi yetenek fakirleri vardı. Bizim ki daha planlı daha dengeli bir kadro. Burada iş sadece Tudor'a kalıyor, bu kadroyu düzgün işlerse tr de yenilmek saçmalık olur.

Arada çok fark var. Lemina, Vanquier, Belhanda, Konoplyanka, Sneijder, Gomis, Maicon bir de alınacak bekler ile fenerin o sezon ki kadrosu arasında uçurum var. Ortasahalarında josef, topal, Ozan gibi yetenek fakirleri vardı. Bizim ki daha planlı daha dengeli bir kadro. Burada iş sadece Tudor'a kalıyor, bu kadroyu düzgün işlerse tr de yenilmek saçmalık olur.

Ben karsilastirma yapmiyorum

Lig oynanmadan biter diyenlere yok öyle bir dünya diyorum

Örnek olarak ta feneri verdim,kadro olarak diger takimlardan üstündü fener o dönem

Leman ile Vanquier gelirse acayip alternatifli kadro oluyor, rotasyon manyağı oluruz bu sene

Kono ile Lemina elzem transferler.Ondan sonra 2 tanede bek geldimi ligin en iyi kadrosu tartışmasız bizim olur.Ben Tudorun bize çok iyi futbol izlettireceğini düşünüyorum bu sene.

Aynen adam kanıt sunmuş daha napsın :D

Şimdi yine aynı şekilde yöneticilerden Konoplyanka işinin bitme noktasına geldiğine dair bilgi geldi diyor bakalım olur inş

Muhteşem olur, uefa için sağlam bir kadro kuruyoruz, özlediğimiz başarıyı yakalabiliriz sanki. Lemina,Konop,orta kalite bek bunlarda gelirse keyifle izleriz ama Tudor ne verecek o sürpriz yumurta işte.

Sacmalik

Fener Nani kjaer Rvp yi aldiginda lig oynanmasin diyenler vardi,sonuc sifir kupa ile kapattilar sezonu
Fener orta sahayı leş kurmuştu ama o da var herkes bunu es geçiyor

Ozan,Josef,Topal falan oynuyordu bunlar topu ileri taşıyana kadar mevsim değişiyor :D :D

İstediğin kadar iyi oyuncular al orta saha kurgusu kötüyse bir şey yapamazsın

Biz orta sahaya nokta atışı transferler yaparsak işte o zaman ben garanti derim

Fener orta sahayı leş kurmuştu ama o da var herkes bunu es geçiyor

Ozan,Josef,Topal falan oynuyordu bunlar topu ileri taşıyana kadar mevsim değişiyor :D :D

İstediğin kadar iyi oyuncular al orta saha kurgusu kötüyse bir şey yapamazsın

Biz orta sahaya nokta atışı transferler yaparsak işte o zaman ben garanti derim

cok dogru ama persienin fiziki durumu da haşattı

11 oyuncuda görevini yapsin şampiyonluk gelenek zaten bizde

Tudorun kimyayı tutturması lazım oyuncu isimlerinden önce. Gerets tek ön libero Saidou'yla manyak futbol oynatıyordu. 5 hücum oyuncusuyla oynuyorduk ama her yerde basıyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt