Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemina vaınqueur cok yeterli
daha savruk değiller renktaşLemina'yı biraz daha önde kullanıp hücum oyuncularının arkasını süpürecek oyuncu olması mantığı da güzel ama şu var Imbula'ya göre diğer iki isim daha savruk ve top kaybı yapabilecek isimler gibi geldi bana
Konoplyanka ve Vainqueur isimlerini yazmayı başarmak da marifet bu arada
gomisin kap bildirisinde adamin ismini bile yanlis yazan salaklardan bu adamlarinkini yazmalarini dusunemiyorum.
O konuda bi açıklama yapılmıştı kimliğinde öyle yazdığı için o şekilde yazılmıştı yoksa bir hata yokley:
sende inandin mi ozan. 10 dakika sonra degistirdiler.![]()
Bu insanlar nasıl para kazanıyor anlamıyorum birde millet Twitter da mal gibi selfie çekip yolluyor bunlara
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bu insanlar nasıl para kazanıyor anlamıyorum birde millet Twitter da mal gibi selfie çekip yolluyor bunlara
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
@serdarsaridag
3-) Pepe, BJK'nin şartlarını da henüz kabul etmiş değil. Garanti para konusundaki pürüzler nedeniyle, pazarlıklar çetin geçecek gibi...
bu parasızlıkla alırsınız pepeyi
@serdarsaridag
27-) Hep transfer konuştuk ama başka konular da var Üstelik çok ciddi sorunlar bunlar Yönetim ve teknik heyet bu sorunları aşmalı ve çözmeli
sorunlarınız cıg gibi büyüsün inşallah şikeci totoşlar