Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
873fd75051c4d1719be27390a4c32281.jpg

Lemina'yı biraz daha önde kullanıp hücum oyuncularının arkasını süpürecek oyuncu olması mantığı da güzel ama şu var Imbula'ya göre diğer iki isim daha savruk ve top kaybı yapabilecek isimler gibi geldi bana
daha savruk değiller renktaş

Bizim cenk monchi ne zaman avrupa turuna çıkıyor bir an önce çıksın da diğer 3 lü paket lemina, vainqueur ve kono'yu çözüp gelsin :oley:

Imbula ile Asamoah olmasada olur.Yeter ki lemina ile vainqueur gelsin orta sahamiz cağ atlar.
2. bir konu ise sadece Lemina,Vainquer ve Konoplyanka ile olmaz bu iş sag ve sol bek transferleri elzemdir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu insanlar nasıl para kazanıyor anlamıyorum birde millet Twitter da mal gibi selfie çekip yolluyor bunlara

d9716b6bb1011d82305cecf12c32b678.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Asamoah ve Imbula transferi iptal olduysa haftaya mutlaka Vainqueur işini bitirir aciklariz.Haftaya bi ucak daha iner

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@serdarsaridag

3-) Pepe, BJK'nin şartlarını da henüz kabul etmiş değil. Garanti para konusundaki pürüzler nedeniyle, pazarlıklar çetin geçecek gibi...

bu parasızlıkla alırsınız pepeyi

@serdarsaridag

27-) Hep transfer konuştuk ama başka konular da var Üstelik çok ciddi sorunlar bunlar Yönetim ve teknik heyet bu sorunları aşmalı ve çözmeli

sorunlarınız cıg gibi büyüsün inşallah şikeci totoşlar

Bana göre bekler hariç en gerçekçi yeni sezon kadrosu budur.

----------- Muslera
Linnes Maicon Serdar Carole
----- Tolga Vainqueur
-- Garry Belhanda Yevhen
----------- Gomis

Eren, Sinan, Yasin, Selçuk, Linnes/Carole, Ahmet, Cenk

Bek transferi olacağı söyleniyor ama sağ mı gelir sol mu gelir ikisi birden mi gelir bilmediğimden yazmadım artık hangisi gelirse Linnes veya Carole yerine yazılır.
Gerçi şu hali bile beni tatmin etti, şampiyonluk için gayet yeterli.

Asamoah yattı gibi görünüyor. Lemina'nın geleceğini sanmıyorum. Imbula'ya da zaten ihtimal vermiyorum. Geriye Vainqueur kalıyor ki o da iyi oyuncu bence faydalı olur. Hem takımdaki artan Fransız sayısı takım kimyasını da arttırabilir. Çok fazla transfer yapıyoruz ama bir an önce oyuncuların da birbirine alışması gerekiyor. İletişimin kolay olması önemli bir faktör. O nedenle beklere de Clichy ve Corchia'dan en az biri çok iyi olur. Onun dışında hayati bir eksiğimiz kalmıyor. Artık eylüle kadar fırsat transferi çıkarsa veya uygun maliyetli geleceğe yatırım amaçlı genç bir orta saha, stoper ve forvet daha bulunursa alınabilir.

@serdarsaridag

3-) Pepe, BJK'nin şartlarını da henüz kabul etmiş değil. Garanti para konusundaki pürüzler nedeniyle, pazarlıklar çetin geçecek gibi...

bu parasızlıkla alırsınız pepeyi

@serdarsaridag

27-) Hep transfer konuştuk ama başka konular da var Üstelik çok ciddi sorunlar bunlar Yönetim ve teknik heyet bu sorunları aşmalı ve çözmeli

sorunlarınız cıg gibi büyüsün inşallah şikeci totoşlar

Pepe'nin beşiktaş'a gelmesi kendi sonlarının başlangıcı olur şöyle ki;
Takım ortalama maaş seviyesi 1.5-2 m euro aralığındayken bir forvet oyuncusu olmayan adama yani stopere 4-5 m euro arasında bir maaş verirlerse kendi kendilerine tetiğe basmış olurlar, oğuzhan 1.3 m, queresma 1.7 m, talisca 1.5 m euro para alıyorlar diğerlerini saymaya bile gerek yok bu adamlar biz gol atıyorken bir stoper bizden nasıl 2-3 kat fazla para alabilir diye isyan etme potansiyelleri var. Pepe dünyaca ünlü bir marka olabilir ama takım içindeki dengeleri alt üst ederek maaş konusunda isyanlar başlatır hatta ciddi ciddi futbolculardan başlayıp teknik heyete varan ciddi sorunlar görülebilir. Kaos ortamını yönetemeyecek kulüplerin başında beşiktaş geliyor kısaca kendi kendilerini harcama ihtimalleri aşırı yüksek görünüyor. Onlarda yavaş yavaş bu tür hamlelerle kendi kaos ortamlarını oluşturacaklar :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt