- 11 Haziran 2015
- 39.668
- 28.137
- 2.193
bielsa begendiyse maicon ile beraber tum sezon oynatılmaliOzan Kabak için 1 milyon Euro önermiş lille.
![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bielsa begendiyse maicon ile beraber tum sezon oynatılmaliOzan Kabak için 1 milyon Euro önermiş lille.
![]()
evet bom bok takımda 17 asist yapmıs besıktasta oynasa 30 asisti gecerdi diye düsünüyorum sen ne dersin
Önünde adam gibi bir forvet'de yer acip top indirerek, Sneijderin 10 gol atmasina yol acardi
Bu sevilla tam şerefsiz çıktıGamaspor @gamaspor 1 hr1 hour agoDaha fazla
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Fransız sağ bek Sebastien Corchia için Sevilla da devreye girdi.
Bu arada Sneijder dünya markası ölene oynamalı di mi Talisca kimmiş di mi aynı kafa Ribery'e Anelka'nın bonusu diyordu 2005'te... bence futbol isimlerle oynanmıyor keşke keşke futbolcuların sırtında adı yazmasa hatta yüzlerini de göremesek... çok adaletli olurdu...
Evet besıktasta oynasa 10 gol 30 asist yapardı bende öyle düsünüyorum
Ozan Kabak için 1 milyon Euro önermiş lille.
![]()
5 Milyonluk geri alma opisyonu ile gönderelim.
işte sneijderi elinin tersiyle iten koca yürek
![]()
:asd22:
Bu ne yav acik artirma mi yapacaklar ilk defa duyuyorum boyle bir olayiBu akşam yapılacak görüşmede Promoesport , Sevilla ve GS'den birer temsilci olacagi ve Konoplyanka konusunda nihai kararın çıkacağı eklendi.
Tete için Lyon diyolar bizi üşünmediği kesin Lille'in sağ beki de zor ilk tercihi biz değiliz. umarım para gücüyle yaşlıları değil gençleri ikna ederiz.
Sneijderi öldürürsün kardes, yapma... :asd22:
boşasın gelsinAsamoah ile bizzat görüşen Tudor, 'Ben gelmek isterim ancak eşim İstanbul'a gitmek istemiyor.' yanıtını aldı. (beIN SPORTS) https://twitter.com/Aslanews/status/881532588447477760/photo/1
İyi hadi bi talip eksilmişLyon sağ bek aldı yeni de Palaca iddiası daha güçlendi bu ara. Eski hocası da orada, De Boer. Lyon 2 tane sağ bek alacaksa bilemem tabi.