Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koskoca bild e sallayacak kadarda adammış bu kon10 yok abi bu adamı ne pahasına olursa olsun almalıyız KON10 !!!1

Bende köyde yemistim bundan ya la :D

7a4bbb71b7b513be7def57d03997f32f.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sinan Gumus amoter sporcu, 45 dakikalik bir oyuncu ve calismayi sevmeyen bir oyuncu.
Asil problem bu oyuncu zihinsel olarak 1,2 gol atinca ben oldum havasina sokuluyor. eksik taraflarini gormuyor nedeni ise aynada kendini ronaldo olarak goruyor.

ronaldo yasi gelmis 33e, ne varsa kazanmis ama halen eksik taraflarim ne diye ozel programlarla kendini gelistirme pesinde ama bizim bu almanci bozuntusu daha birsey ispat etmeden bir tripelere girdi. birde maas zami isteyince gozumden dustu

ayrıca bu almanca öğrenmek isteyen konoplyanka twiti almanca niye atmıyor

iddia edilen dil öğrenme isteğine dair bir güzel ispat olurdu ancak iddia uydurma olduğundan atmaz tabi

Tüm şikecilerin şike günü kutlu olsun. Bu büyük olay gün boyu çeşitli etkinlik ve yarışmalarla yurdun dört bir yanında kutlanacak. Ayrıca bugün yapılacak çekilişle bir fenevbahçeli taraftarın pasaportuna el konulup Avrupadan men edilecek.
3 Temmuz onurumuzdur :D

yani özellikle pas konusunda brumadan iyi olduğu(bencil olmadığını) çok net gördük bence.
Evet takım oyununu daha çok düşünüyor.

Bruma konusunda burda ki bir çok arkadaşa hak veriyorum, kötü takım da topu ona atıyorlardı ama Brumanın biraz bencil olduğu inkar edilemez. Bu yüzden ben henüz emin değilim Bundesliga da başarılı olabileceği konusunda.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt