Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah 1.70 boyuyla orta saha oynayamaz,3-5-2 de sol ic oynamisligi var sadece juve de ama son dönemde solda oynadi

Bizde sol bek icin aliyoruz cunku o mevki icin gundemde baska bir isim yok

Asamoah 1.70 boyuyla orta saha oynayamaz,3-5-2 de sol ic oynamisligi var sadece juve de ama son dönemde solda oynadi

Bizde sol bek icin aliyoruz cunku o mevki icin gundemde baska bir isim yok
asamoah önüne konoplyanka koyacaksın sonra arkana yaslanacaksın.

Pepe buraya gelse ağlayıp hem yaş hem de maliyet hesabı yapacaklar bjk alıyor diye üzülüyor. 34 yaşında adam en fazla bu sene katkı verir, bjk çok yaşlı takım veteran oldular iyice

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana mı laf çaktığını sandın bilmiyorum da Pepe bize gelse tek kelime etmezdim maliyetine. Pepe gibi bir adamın sadece 1 sene katkı vereceğini düşünüyorsan eğer başka sporlara yönelebilirsin.

Wesley kalıyorsa Konop'a bence de gerek yok. Hücum hattı yeterli. 2 ORTA SAHA ŞART. Selçuk'la gitmez bütün yıl. Gerçi herifte öyle bir kısmet var ki 2 orta saha alsak birisi hazırlık kampında sakatlanır sezonu kapatır. Paramız varsa tabi Konop da buyursun gelsin, sen gelme ulan ayı demeyiz.

Emrah bassan > yasin öztekin

Bu sezon kalmali

Wesley kalıyorsa Konop'a bence de gerek yok. Hücum hattı yeterli. 2 ORTA SAHA ŞART. Selçuk'la gitmez bütün yıl. Gerçi herifte öyle bir kısmet var ki 2 orta saha alsak birisi hazırlık kampında sakatlanır sezonu kapatır. Paramız varsa tabi Konop da buyursun gelsin, sen gelme ulan ayı demeyiz.
wesley kaliyorsa benim icin konoya gerek yok ha?
ayni mevki oyunculariydi zaten :D

Pepe buraya gelse ağlayıp hem yaş hem de maliyet hesabı yapacaklar bjk alıyor diye üzülüyor. 34 yaşında adam en fazla bu sene katkı verir, bjk çok yaşlı takım veteran oldular iyice

Pepe yi hic izlememissin sanirim son zamanlarda. Adam beygir gibi, rahat 2 sene oynar bizim ligde sakatlik falan olmazsa.

Net bir sekilde Ujfalusi etkisi yaratir belki daha fazlasini bile. Ha ama Besiktas alamaz bence bu yüzden pek tartismaya gerek yok.

Pepe için Fenerde devreye girmiş diyolla.

---------Muslera

Cor-Maicon-Serdar-Asamh

------Lemina--Tolga

Garry---Sneijder-Belhanda

---------Gomis

Bu kadroya dogru gidiyoruz

Bana mı laf çaktığını sandın bilmiyorum da Pepe bize gelse tek kelime etmezdim maliyetine. Pepe gibi bir adamın sadece 1 sene katkı vereceğini düşünüyorsan eğer başka sporlara yönelebilirsin.
Kardeş ben kötü mü dedim ama yaşlı takım. Ya 31 yaşında Gomis herkes 33 diyor ama 34 pepe genç ve hep iş yapar deniyor. Ben de bu çifte standarti anlamıyorum. Hem senin için de demedim o lafı zeki çocuk

Psg pepe için maliyette anlasamiyor bakin PSG bile yani koskoca psg. Bjk anlasabiliyor :) yüz yılın kazığını sokmuştur pepe güveniyorum

wesley kaliyorsa benim icin konoya gerek yok ha?
ayni mevki oyunculariydi zaten :D

Wesley kaldığına göre, Belhanda'yı sol kanat olarak sayıyoruz. Yazmaya gerek yok diye düşünmüştüm ama varmış demekki, halbuki arif olan anlardı. Sağ kanat için de 3 tane adam var zaten.

Asamoah'ı orta sahaya yazanlar var da orta sahada aradığımız adam tam olarak kendisi olmayabilir. 3-5-2'bin sol kanadında çok etkili bir adam solbekde de çok sağlam olur. Gelirse solbek olarak düşünmek gerekir kanımca.

Orta sahaya adı geçenlerden en uygun iki isim, İmbula ve Lemina. İkisinden hangisi gelirse farketmez ikisi de bize uyar ve çok iyi olur. Şartları zorlasın yönetim alsın bize şu Lemina'yı. Net olarak en sevindiğim transfer olur....

Psg pepe için maliyette anlasamiyor bakin PSG bile yani koskoca psg. Bjk anlasabiliyor :) yüz yılın kazığını sokmuştur pepe güveniyorum

psg ile maliyet sorun değil psg 1+1 sözleşme teklif etti.bu sezon oynayacagı maç sayısına göre sözleşmesi uzayacaktı.psg bugun tekrar görüşcek.beşiktaşın mali şartlarını hala kabul etmedi pepe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt