Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2016-2017 sezonunda galatasaray'ın yediği goller - #69192830 - ekşi sozluk
Bu sezon ligde yediğimiz gollerin özeti..
Şampiyonluk kargalara nasil gidiyor aha
burdaki kilit oyuncu serdar.En hırtı bizim ki olur yine. Pepe - Maicon olmaliydi
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
asamoah önüne konoplyanka koyacaksın sonra arkana yaslanacaksın.Asamoah 1.70 boyuyla orta saha oynayamaz,3-5-2 de sol ic oynamisligi var sadece juve de ama son dönemde solda oynadi
Bizde sol bek icin aliyoruz cunku o mevki icin gundemde baska bir isim yok
Pepe buraya gelse ağlayıp hem yaş hem de maliyet hesabı yapacaklar bjk alıyor diye üzülüyor. 34 yaşında adam en fazla bu sene katkı verir, bjk çok yaşlı takım veteran oldular iyice
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son 6 yılda sakatlanip en az 15 maç kaçırmadigi sezon yok. Ayrıca Tudor nereye gitse sakatliklar patlamışburdaki kilit oyuncu serdar.
adam gibi olursa en alası da olabiliriz, sakatlanırsa en folloşu da olabiliriz.
önlerinde ki ikiliye de bağlı biraz tabi.
wesley kaliyorsa benim icin konoya gerek yok ha?Wesley kalıyorsa Konop'a bence de gerek yok. Hücum hattı yeterli. 2 ORTA SAHA ŞART. Selçuk'la gitmez bütün yıl. Gerçi herifte öyle bir kısmet var ki 2 orta saha alsak birisi hazırlık kampında sakatlanır sezonu kapatır. Paramız varsa tabi Konop da buyursun gelsin, sen gelme ulan ayı demeyiz.
Pepe buraya gelse ağlayıp hem yaş hem de maliyet hesabı yapacaklar bjk alıyor diye üzülüyor. 34 yaşında adam en fazla bu sene katkı verir, bjk çok yaşlı takım veteran oldular iyice
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş ben kötü mü dedim ama yaşlı takım. Ya 31 yaşında Gomis herkes 33 diyor ama 34 pepe genç ve hep iş yapar deniyor. Ben de bu çifte standarti anlamıyorum. Hem senin için de demedim o lafı zeki çocukBana mı laf çaktığını sandın bilmiyorum da Pepe bize gelse tek kelime etmezdim maliyetine. Pepe gibi bir adamın sadece 1 sene katkı vereceğini düşünüyorsan eğer başka sporlara yönelebilirsin.
wesley kaliyorsa benim icin konoya gerek yok ha?
ayni mevki oyunculariydi zaten![]()
teklif eden bütün takımlarla görüşecek Pepe.Beşiktaş yonetimi, hazır kıta bekliyor! - Haber1903 | Beşiktaş'ın Kalbi en dogru haber adresi bjk için.lizbondan haber bekliyolarmış.yönetimin gidip gitmemesi 1 saat içinde belli olacakmış.pepeye cok teklif var.
Psg pepe için maliyette anlasamiyor bakin PSG bile yani koskoca psg. Bjk anlasabiliyoryüz yılın kazığını sokmuştur pepe güveniyorum