Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
926274c341b354d653c88e193be538a2.jpg

606b6d65a299c350acb34c139c9d3bc8.jpg

bunlara antrenman yaptirsan nolur bu kadro tamamen değişmeli ya. Şunlara ağır antrenman da yaptırsan maratona da çıkarsan.hicbirsey değişmez yetenek yoksunu adamlar 30undan sonra mi gelisecek

pepe ligin kalitesini yükseltir ayrıca kırmızı kart görme ihtimali yüksek her ne kadar 2 sezondur görmese de , TR'de fener medyası üzerine çökerse Melo gibi taşlanacaktır.

Schalke, Konoplyanka'nın twitter'dan GS'yi takibe alıp resimlerini beğenmesini etik bulmadı. Oyuncuyu uyardı. Oyuncu takibi bıraktı. (AMK)

Pepe yi hic izlememissin sanirim son zamanlarda. Adam beygir gibi, rahat 2 sene oynar bizim ligde sakatlik falan olmazsa.

Net bir sekilde Ujfalusi etkisi yaratir belki daha fazlasini bile. Ha ama Besiktas alamaz bence bu yüzden pek tartismaya gerek yok.
son zamanlarda derken ? adam bayagi bir suresini sakat gecirdi son zamanlarin :)

Dünkü maça gore diyorum rezil bi takima karşı yasin hiçbir şey yapamadı
Yasinin aldigi sansi oda alabilir yani

Tek bir dandik hazirlik maci ile mni ölcüyorsun yani bunu. Emrah'i Hollanda 2.ligine kiraladik, Rize den kovdular resmen ilk yarinin sonunda.

Zeki çocuk :DD Bir tek ben yazdım Pepe'yle ilgili bir şeyler ama madem öyle diyorsun öyle olsun tamam.

Gomis 85'li 32 yaşında yani benim gibi ama sen niye takılıyorsun ki öyle diyenlere? Salla geç, şu şartlarda Gomis'ten iyisini bulmak kolay mı, tadını çıkarmak gerek böyle transferlerin.

Pepe için de şunu diyeyim en kötü ihtimal 2 sezon hayvanlar gibi oynar, en kötü 2 sezon bak. Ve o manyak sahaya çıktığı anda kazandığı para kimsenin aklına gelmez bile. Defansta Drogba etkisi yapar yani çok rahat.
Bu sene bjk yine en büyük aday şampiyonluğa malesef. Bizim eksik cok ve ben hala bunları tamamlayacaklarina inanmıyorum. En az 2 dandik oyuncu bekliyorum bunlardan. Zaten 4 ıyi oyuncu alsan bile kadro yine eksik...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pepe ligin kalitesini yükseltir ayrıca kırmızı kart görme ihtimali yüksek her ne kadar 2 sezondur görmese de , TR'de fener medyası üzerine çökerse Melo gibi taşlanacaktır.
kollanacaktır ligimizde
kariyerinde çok uzun zamandir kirmizi görmüyor sanırım. 5 sezonda 1 2 kere mi ne görmüş

Tek bir dandik hazirlik maci ile mni ölcüyorsun yani bunu. Emrah'i Hollanda 2.ligine kiraladik, Rize den kovdular resmen ilk yarinin sonunda.
o maca göre yorum yaptım işte belkide bu sezonun flaş isimlerinden olacak bilemeyiz 2 3 ay sonrasını

Bu sene bjk yine en büyük aday şampiyonluğa malesef. Bizim eksik cok ve ben hala bunları tamamlayacaklarina inanmıyorum. En az 2 dandik oyuncu bekliyorum bunlardan. Zaten 4 ıyi oyuncu alsan bile kadro yine eksik...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize daha çok fazla oyuncu lazım o yüzden şimdiden ben de bir şey diyemiyorum ama ismi geçen oyunculardan (Asamoah, Konop, Lemina gibi) 3-4 tanesini alabilirsek favori oluruz.

Garry Tolga tek başına 3. Yapar ikisi oynarsa. Kanada ve orta alana beyni olan iki kişi daha şart

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tolga'yı rol oyuncusu olarak düşüneceksin fazla bir şey beklemeyeceksin. Görev tanımını yapıp "sen bunu yap fazlasına gerek yok" diyeceksin. O şekilde faydalı olur.

Tabiki orta sahaya , kanata adam isterim ama kadro alıntı yaptığım şekliyle bile 3 transfer istiyor. Belki bir isim daha alırlar. Çok da hayalci olmaya gerek yok. Bütçenin de bir sınırı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt