Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder önde,Belhanda 8 numar,Konop sol açık.Sneijder 10 numara belhanda sol acik konop sag acik oynar verimi duser diye dusunuluyo .
Biten sozleşmeler | Transfermarkt
Seneye sözleşmesi biten adamların listesi
Tamam bu konuda tam fiyaskoyuz kabul ama şu liste boşa kaçmasın yav acayip adamlar var
Sneijder önde,Belhanda 8 numar,Konop sol açık.
son zamanlarda derken ? adam bayagi bir suresini sakat gecirdi son zamanlarinPepe yi hic izlememissin sanirim son zamanlarda. Adam beygir gibi, rahat 2 sene oynar bizim ligde sakatlik falan olmazsa.
Net bir sekilde Ujfalusi etkisi yaratir belki daha fazlasini bile. Ha ama Besiktas alamaz bence bu yüzden pek tartismaya gerek yok.
Dünkü maça gore diyorum rezil bi takima karşı yasin hiçbir şey yapamadı
Yasinin aldigi sansi oda alabilir yani
Bu sene bjk yine en büyük aday şampiyonluğa malesef. Bizim eksik cok ve ben hala bunları tamamlayacaklarina inanmıyorum. En az 2 dandik oyuncu bekliyorum bunlardan. Zaten 4 ıyi oyuncu alsan bile kadro yine eksik...Zeki çocukD Bir tek ben yazdım Pepe'yle ilgili bir şeyler ama madem öyle diyorsun öyle olsun tamam.
Gomis 85'li 32 yaşında yani benim gibi ama sen niye takılıyorsun ki öyle diyenlere? Salla geç, şu şartlarda Gomis'ten iyisini bulmak kolay mı, tadını çıkarmak gerek böyle transferlerin.
Pepe için de şunu diyeyim en kötü ihtimal 2 sezon hayvanlar gibi oynar, en kötü 2 sezon bak. Ve o manyak sahaya çıktığı anda kazandığı para kimsenin aklına gelmez bile. Defansta Drogba etkisi yapar yani çok rahat.
kollanacaktır ligimizdepepe ligin kalitesini yükseltir ayrıca kırmızı kart görme ihtimali yüksek her ne kadar 2 sezondur görmese de , TR'de fener medyası üzerine çökerse Melo gibi taşlanacaktır.
son zamanlarda derken ? adam bayagi bir suresini sakat gecirdi son zamanlarin![]()
Ben böyle olur diye düşünüyorum. Müthiş olur yanlız.selçuk :tekme:
anca rüyamızda görürürz bu senaryoyu ama tıkır tıkır tek pas futbol izlerdik uzun zaman sonra.
o maca göre yorum yaptım işte belkide bu sezonun flaş isimlerinden olacak bilemeyiz 2 3 ay sonrasınıTek bir dandik hazirlik maci ile mni ölcüyorsun yani bunu. Emrah'i Hollanda 2.ligine kiraladik, Rize den kovdular resmen ilk yarinin sonunda.
Bu sene bjk yine en büyük aday şampiyonluğa malesef. Bizim eksik cok ve ben hala bunları tamamlayacaklarina inanmıyorum. En az 2 dandik oyuncu bekliyorum bunlardan. Zaten 4 ıyi oyuncu alsan bile kadro yine eksik...
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Garry Tolga tek başına 3. Yapar ikisi oynarsa. Kanada ve orta alana beyni olan iki kişi daha şart
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o maca göre yorum yaptım işte belkide bu sezonun flaş isimlerinden olacak bilemeyiz 2 3 ay sonrasını