Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
insallah alir tinerciler pepe'yi biraz da onlar yapsin sacma sapan transfer. sezon icinde 35 yasina girecek, son senesi sakat gecmis, fiziksel gucunu kaybetmis Pepe'den bi halt olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok renktas kumara gerek yok belhanda solda oynayamaz kendizi oyun kurucu sneijder bölgesinde ama desenki selcuk yerine koyarim ona varim ama kanat asla yetmez o bölgeye sneijder ile konoplyanka tadindan yenmez.
aynen mesela 2015 sezonu şampiyonu galatasaray ve ertesi senesi
inter-milan-juventus teklif etmiş.monaco da işin içindeydi.akşam düşer haberler.bjk şu an boşluktan yararlanıyo.
Muslera
Linnes Maicon Serdar Asamoah
Lemina Tolga
Garry Wesley Belhanda
Gomis
Ben buna razıyım.
Pısırık yönetimimiz yüzündenYahu bjk iyi top oynadı şampiyon falan tamam da fazla abartmayın . Şu kadarını söyleyim: Onların lehine yapılan hakem hataları bizim lehimize yapılsa net olarak biz şampiyonluk.
87/88 yıllarından beri düzenli bir futbol izleyicisiyim. Ben daha bu sezon kadar bir takımın lehine bu kadar hataya şahit olmadım. Aynı şekilde bizim aleyhimize yapılan hatalar kadarına da şahit olmadım. Net 10/11 tane penaltımız verilmedi. İlk yapılan faulde bize gösterilen kartlar, ofsayt olmayan gollerimizin iptali neler neler... Şöyle söyleyim hakemle aldığımız( nasip olmasın da zaten) bir tane puan yok...
Sadece 2 transfer lemine ve asamoah .. Renktaş 2 transfer yapıp bitireceklerse hiç başlamayalım sezona..
Pısırık yönetimimiz yüzünden