Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insallah alir tinerciler pepe'yi biraz da onlar yapsin sacma sapan transfer. sezon icinde 35 yasina girecek, son senesi sakat gecmis, fiziksel gucunu kaybetmis Pepe'den bi halt olmaz.

Pepe transferi -> komşunun tavuğu komşuya kaz görünür

Pepe kısa vadede çok katkı sağlar. Ligimiz de en fazla 1/2 yıllık plan yapıldığı için iyi transfer olur.Uzun vadede bjk'nin başını ağrıtır. Aynen bizim olaya dönüyor durumları: Pepe'ye o paraları verince herkes ona yaklaşık para isteyecektir. Bundan sonra Atiba 'yı Oğuzhan'ı falan 1'e 2'ye ikna edemezsin.

Bu Cavanda gitmiyor muydu kardeşim
DDzbOJsXcAA09sj.jpg

Lemina, Asamoah ve Pasaliç gelsin, millet orta saha görsün.

Kono ve Corcia olursa , yok artık... Ruyamda görsem inanmam..

yok renktas kumara gerek yok belhanda solda oynayamaz kendizi oyun kurucu sneijder bölgesinde ama desenki selcuk yerine koyarim ona varim ama kanat asla yetmez o bölgeye sneijder ile konoplyanka tadindan yenmez.

O konuda hemfikiriz, bence de Belhanda kanatta oynamamalı, orta saha oyuncusu da değil ama Selçuk'un yerinde kullanmak kanatta kullanmaktan daha mantıklı dediğin gibi.

Bana kalsa zaten Belhanda'yı almaz adam gibi bir kanat alırdım, 10 numara için de Wesley'i tutardım ama sanırım Tudor'un kafasında Belhanda'yı kanat oynatmak var, bence de yanlış bir düşünce. Konop gelsin tabi iyi olur ama önce 2 tane orta saha alalım, onları halledelim.

TRANSFER - Galatasaray, Kocaeli 41 FK'den 2002 doğumlu santrafor Erencan Yardımcı'yı transfer etti.

Gökay Akpinar

inter-milan-juventus teklif etmiş.monaco da işin içindeydi.akşam düşer haberler.bjk şu an boşluktan yararlanıyo.

Tekliflerden habersizce spontane ben bile sayabiliyorsam bu takımları heralde keriz değillerdir alır birisi..Adam porteizin hala 11 oyuncusu kime giderse gitsin min. 1-2 sene üst düzey katkı verir..Hele kazara bjkye falan gelirse drogba gibi çağ atlatır kuşlara

Muslera

Linnes Maicon Serdar Asamoah

Lemina Tolga

Garry Wesley Belhanda

Gomis

Ben buna razıyım.

Yahu bjk iyi top oynadı şampiyon falan tamam da fazla abartmayın . Şu kadarını söyleyim: Onların lehine yapılan hakem hataları bizim lehimize yapılsa net olarak biz şampiyonluk.

87/88 yıllarından beri düzenli bir futbol izleyicisiyim. Ben daha bu sezon kadar bir takımın lehine bu kadar hataya şahit olmadım. Aynı şekilde bizim aleyhimize yapılan hatalar kadarına da şahit olmadım. Net 10/11 tane penaltımız verilmedi. İlk yapılan faulde bize gösterilen kartlar, ofsayt olmayan gollerimizin iptali neler neler... Şöyle söyleyim hakemle aldığımız( nasip olmasın da zaten) bir tane puan yok...

Kayserispor, Bursaspor'dan ayrılan defansif orta saha oyuncusu Şamil Cinaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Çok saçma işler yapıyor Kayseri.Sabri'yi de istiyorlarmış.

Yahu bjk iyi top oynadı şampiyon falan tamam da fazla abartmayın . Şu kadarını söyleyim: Onların lehine yapılan hakem hataları bizim lehimize yapılsa net olarak biz şampiyonluk.

87/88 yıllarından beri düzenli bir futbol izleyicisiyim. Ben daha bu sezon kadar bir takımın lehine bu kadar hataya şahit olmadım. Aynı şekilde bizim aleyhimize yapılan hatalar kadarına da şahit olmadım. Net 10/11 tane penaltımız verilmedi. İlk yapılan faulde bize gösterilen kartlar, ofsayt olmayan gollerimizin iptali neler neler... Şöyle söyleyim hakemle aldığımız( nasip olmasın da zaten) bir tane puan yok...
Pısırık yönetimimiz yüzünden

Pısırık yönetimimiz yüzünden

Yönetim çok pasifti çok doğru. Bjk bütün kurulları ele geçirmiş istediği kararı aldırıyorlar, hakem hataları hep bjk'nin lehine. O yüzden Fener'in yarışta kalması iyi olur. Aziz izin vermez istedikleri gibi at koşturmaz tinerciler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt