Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah'a teklid yapılmisken strinic'e de yapmak garip uçurum var.. sanmiyorum gercek olduğunu

Asamoah bu takımda bek oynamaz, o kadar lüks kadromuz yok.

-------------------Gomis-----------------
Belhanda-------Sneijder-------Rodriguez
-------------Asamoah---Lemina---------
Strinic-----Maicon-------Serdar-----Corchia

Asamaoah'ı bek düşünmek nasıl birşey anlamadım ki? Adam bek değil, bek oynadı bir ara sadece. O da 3-5-2'de beşlinin sağında oynadı. Hiç mi izlemediniz bu adamı anlamadım.

Strinic nasıl topçu Carole'dan iyi mi

Asamaoah'ı bek düşünmek nasıl birşey anlamadım ki? Adam bek değil, bek oynadı bir ara sadece. O da 3-5-2'de beşlinin sağında oynadı. Hiç mi izlemediniz bu adamı anlamadım.
laf anlatamazsin hocam bosver :D
sabah birisi asamoah bek oyuncusu orjinal olarak, insallah orta saha yaratmayiz falan yaziyordu.

Kariyerinde en çok 3-5-2 'nin solunda oynamış 92 maç. 17mac solbek.. yani sol bek oynayabilir ligimizde

Maicon-Gomis- Belhanda hepsi kaliteli seviyeyi arttiracak oyuncular. Asamoah ise sampiyon yapacak oyuncu.

ASAMOAH Alınsın isterse stoper oynasın

____________Muslera____________
Corchia___Maicon__Serdar___Strinic
______Vainqueur___Asamoah______
__Rodrigues__Sneijder__Belhanda__
_____________Gomis____________
Sub:Cenk,Linnes,Ahmet,Selçuk,Sinan,Yasin,Eren
Budur ya

Kariyerinde en çok 3-5-2 'nin solunda oynamış 92 maç. 17mac solbek.. yani sol bek oynayabilir ligimizde

Kariyerinde en çok ortasaha oynamıştır. Bakmadım istatistiklere ama sadece Juve kariyerinde öyledir muhtemelen. Çünkü bu adamı çok iyi tanıdğımı düşünüyorum. Milli takım, Udinese hep ortasaha. Juve'de de önce ortasha oynadı. SOnra Conte solda oynattı onu ve tuttu. Yoksa genel kariyerinde hep ortasaha bu adam.

Bence bizim 4'lü için sol beke Asamoah'ı almamız çok garip olur. Böyle bir adamı harcamak olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt