Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laf anlatamazsin hocam bosverAsamaoah'ı bek düşünmek nasıl birşey anlamadım ki? Adam bek değil, bek oynadı bir ara sadece. O da 3-5-2'de beşlinin sağında oynadı. Hiç mi izlemediniz bu adamı anlamadım.
Tabiki iyi.Strinic nasıl topçu Carole'dan iyi mi
Bizim maçta solda oynadı muhteşemdiAsamaoah'ı bek düşünmek nasıl birşey anlamadım ki? Adam bek değil, bek oynadı bir ara sadece. O da 3-5-2'de beşlinin sağında oynadı. Hiç mi izlemediniz bu adamı anlamadım.
Napoli'den gelenlere umutla bakamıyorum mâlum pek verim alamadık ordan gelenlerden gereksizleri bize yolluyorlar gibi geliyorTabiki iyi.
Hırvat milli takım oyuncusu daha ne olsun.
Ama cok da bisey bekleme.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tum mevkilerde bizim gecen seneki takimdaki herkesten daha iyi oynar. ama orjinali DMC/MC
Son dakika yapılırsa öyle olur.Napoli'den gelenlere umutla bakamıyorum mâlum pek verim alamadık ordan gelenlerden gereksizleri bize yolluyorlar gibi geliyor![]()
Genelikle 3 5 2 solunda sagindada isvicreli lichtsteiner a oynuyordutum mevkilerde bizim gecen seneki takimdaki herkesten daha iyi oynar. ama orjinali DMC/MC
Kariyerinde en çok 3-5-2 'nin solunda oynamış 92 maç. 17mac solbek.. yani sol bek oynayabilir ligimizde
Ünal aysali yad ediyoruz vesileyleNapoli'den gelenlere umutla bakamıyorum mâlum pek verim alamadık ordan gelenlerden gereksizleri bize yolluyorlar gibi geliyor![]()