Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkede futbolla iligli, lig maçlarını filan düzenli takip eden ve Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi tutan 100 kişiye şu 5 soru yöneltelim veya yöneltseydik lig bitince:

1. Galatasaray'da Muslera'yı bir tarafa bırakırsak hangi oyuncuyu transfer etme şansın olsa isterdin?
2. Galatasaray'dan Muslera dışında hangi oyuncu ayrılırsa daha çok sevinirsin
3. Galatasaray'dan hangi oyuncudan daha çok çekiniyorsun
4. Galatasaray'a dıaşrdan bakınca profesyonellik, karakter vb. durumlardan en sorunlu oyuncu kim olarak görünüyor?
5. Galatasaray'da en çok kimden nefret ediyorsun?

Bu soruların cevabından çıkacak sonuç eminim burdaki birçok insanın söylediklerinden dolayı yüzünü kızartır.
1235 Sneijder derlerdi 4 bana göre Selçuk onlar göre kim olur bilmiyorum

Hakli olabilirsin ama unuttugun birsey var, sneijder ilk geldigi sneijder degil, senin mantigina gore sneijder 2 3 yil daha kalsin, nasil olsa rakip taraftar sneijder'den cekiniyor

Sneijder sadece bu sene biraz düşüktü ki bu takımda takımla da alakalıydı biraz. 1 senesi daha kalmış ve öyle ya da böyle asist kralı olmuş adam var elinde ve diğer bölgelerin dökülüyor sen ilk iş olarak gidip bu adamın bölgesine mi adam alırsın?

Konu Sneijder'in kalitesi veya kariyeri degil,o konuda hersey ortada zaten

14/15 sampiyonlugundan sonra üst üste 3. Kez kampa en gec katilan oyuncu olmasi yanlis

Sampiyonluktan sonra izinli olmasini dogal karsilarim fakat 2 sezon üst üste basarisiz sezonlardan sonra izinli olmasi yanlis

Bu konuda yönetimin de hatasi var,gecen sezon hatirlarsaniz bizim haberimiz yok Riekerink'ten izin almis dediler

Bi basaksehirden çalım yemediğimiz kalmııştı onuda başardın Dursun.Kçı boklu takım Clichy i alıyor bizim mallar maliyeti yüksek diye vazgeçiyor.Hadi gidin şimdi sola yılın yarısını sakat geçiren Strinic alın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herşeyi bir kenera bırakalım da bir gerçek var. Sneijder'in hala kampta olmaması bir hata. Gelecekti idmanını yapacaktı bizde takdir edecektik.

e3d716bdf59caec99418f6d08f096285.jpg

Sneijder > Belhanda
Bruma > Kono

Şimdi böyle olursa biz: 1. Kalite olarak ileri mi gitmiş oalcağız? 2. Mali olarak daha mı rahatlamış ve az ödemiş olacağız? 3. Ego, karakter açısından daha az sorunlu adamları mı almış olacağız?

Olaya böyle bakın birde.

Not: Ne gelenelre bir önyargım ve ne de Bruma'yı zorla gönderdiler diyorum. Sadece geniş resme bakın.

Başakşehir in 2 beki 1 stoperi bir orta sahası ve 2 kanat adamı bizden iyi an itibariyle.

sneijder eski sneijder değilmişmiş yerine alınan belhanda sanırsın harikalar yaratıyordu. adam 4 sene önceki montpellier perfonmansından sonra göçebeye döndü be siz neden bahsediyorsunuz. perfonmasını eleştirdiğiniz adamın yerini kaç yıldır hiç bi takımda tutunamayan vasat performans göstermiş belhanda mı dolduracak. bukadar yeni transfer meraklısı olmayın aldığınız adamın bi etiketine bakın önce

Cenk Ergün tatilde diye kimse transfer görüşmesi yapmıyor mu şimdi kulüpte. :asd22:

Cenk Ergun'un tatilde olduğuna inanmıyorum. Transferin en sıcak doneminde; ilk resmi maça gunler kala, gunlerin değil saatlerin onemli olduğu bir anda bu adam tatile çıkmışsa . Baskan olsam 1 dakika tutmam. Bence işin içinde iş vardır.

Cenk Ergun'un tatilde olduğuna inanmıyorum. Transferin en sıcak doneminde; ilk resmi maça gunler kala, gunlerin değil saatlerin onemli olduğu bir anda bu adam tatile çıkmışsa . Baskan olsam 1 dakika tutmam. Bence işin içinde iş vardır.

birileri almanyada diye haber yapti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt