Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Imbula, Lemina ve 10M bonservis rüyasi görenler var. Kiralik kardesim kiralik. Baska türlü alamazsin bu oyunculari.

Transfer bütcesini Belhanda ile büyük ölcüde tüketmeseydik orta sahaya bonservisle kallavi bir oyuncu alabilirdik

Bonservis harcamasini minimum seviyede tutmak icin büyük takimlarda oynama ihtimali bulunmayan ancak bizde tereddütsüz ilk 11 oyuncusu olacak isimlerin pesinde kosmaliyiz (ki bu da zor degil. selcuk-tolga ikilisinden daha kötü orta sahayi kimse getiremez)

Son düzenleme:
clichy yi yarın florya metin oktay tesislerinde görürsek kendi adıma sürpriz olmaz

imbula konop corchiaya basarim parayi bakarim keyfime.
daha transfere bile gerek yok.
sol taraf linnese sans veririm adamda bikere is ahlaki var ve kötü oyuncu degil.
sadece arkasinda durmak lazim.

Konoplyanka ile vakit kaybetmeye gerek yok, Schalke bırakmayacak sanırım. Ben Arfa'ya yoğunlaşılmalı.

Başarılı bir transfer dönemi geçirmiyoruz ne yazık ki. Eksik olan bölgeler hala eksik unutmayın.

Başakşehir ile görüşmek için gelmiş diye duydum, ciddi anlamda vasıfsızlıktır bu. Galatasaray ilgilenip Başakşehir'e gitmesi çok büyük rezilliktir kanımca.

gercekten ilgilendikmi o var.
baktinmi hep genc oyuncularin pesindeyiz, gomis haric.
bütün ilgilendigimiz adamlar 30 yas alti.

gercekten ilgilendikmi o var.
baktinmi hep genc oyuncularin pesindeyiz, gomis haric.
bütün ilgilendigimiz adamlar 30 yas alti.

Clichy ligdeki en iyi sol bek olurdu, ilgilenmediysek de büyük hata var ortada. Başakşehir alırsa cidden üzülürüm, zaten bir halt beklemiyorum yönetimden gidecekler kurtulacağız.

Son düzenleme:
gecen sevillaya bi futbolcu için 30 milyon+leminayı vermek istemişler.sevilla 40 milyonu verin demiş.demek ki degeri 10 milyon.refik abi dediydi bunu.

juventus elden çıkarmak istiyor o yüzden takasa sunmuştur. sevilla 40 istediğine göre sevilla 10 mio ederi diye düşünmüş oyuncuyuda beğenmeyib onun yerine 10 mio fazla verin demişler. ben böyle anladım.

Paramizin cogu belhandaya gitti..eksik bircok bolgemiz var..ya bonservisi elinde adam almak lazim ya kiralik.. a sinif solbek clichy den daha iyisini bulamazsin ya da baya para harcarsin..al adami orta sahaya daha fazla para yatirma sansin olsun..hele rakiplerinden birine kaptirmak ayri salaklik..
Lemina imbula filan bonservisiyle gelmez unutun o isi kiralik belki ama o da cok zor..asamoah kono derken clichy kacti elden

Lemina da zor bence, Vainqueur ile anlaşma sağlandıysa imzalasın. Bekletmeye gerek yok.

üffff demin bi haber okudum konopla alakali bazi schalke taraftari acayip küfüretmis.
yani istemeyenler cok.

ama bu bilde cikan habere göre kalacak schalkede.

Son düzenleme:
..........................muslera
corchia....maicon...ozan....chlichy
.....................lemina...ndiaye
benarfa........belhanda.......gary
............................gomis

Paramizin cogu belhandaya gitti..eksik bircok bolgemiz var..ya bonservisi elinde adam almak lazim ya kiralik.. a sinif solbek clichy den daha iyisini bulamazsin ya da baya para harcarsin..al adami orta sahaya daha fazla para yatirma sansin olsun..hele rakiplerinden birine kaptirmak ayri salaklik..
Lemina imbula filan bonservisiyle gelmez unutun o isi kiralik belki ama o da cok zor..asamoah kono derken clichy kacti elden

Kulüpte para var, bunlara takılmamak lazım şu ana kadar cepten para harcamadık sonuçta bruma ve poldi parasına 3 transfer yaptık gelecek 4 veya 5 adamın bonservisi 15 m euro olsa bile geçen seneden daha karlı bir transfer dönemi geçirmiş oluruz

Kulüpte para var, bunlara takılmamak lazım şu ana kadar cepten para harcamadık sonuçta bruma ve poldi parasına 3 transfer yaptık gelecek 4 veya 5 adamın bonservisi 15 m euro olsa bile geçen seneden daha karlı bir transfer dönemi geçirmiş oluruz

15m a alacagin 5 adamdan fayda gelmez corchia diyosun 6 7m en az :/ o yuzden clichy ve orta sahaya kiralik bir adam hamlesi mantikli olur bizim icin..

juventus elden çıkarmak istiyor o yüzden takasa sunmuştur. sevilla 40 istediğine göre sevilla 10 mio ederi diye düşünmüş oyuncuyuda beğenmeyib onun yerine 10 mio fazla verin demişler. ben böyle anladım.

yok sevilla zaten 40 demiş galiba,juve de öyle sunmuş teklifi.belli ki 10 milyon biçmiş juventus leminaya...

aslinda bizim bi taraftara ilk attigi giften anlasiyordu gelmemesi herif resmen girgir gecmis.

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

bu gifi atiyor daha böyle birinin gelme ihtimalimi var ?

15m a alacagin 5 adamdan fayda gelmez corchia diyosun 6 7m en az :/ o yuzden clichy ve orta sahaya kiralik bir adam hamlesi mantikli olur bizim icin..

Para harcanır > Transfer yapılır > Gelen gelirler transferleri karşılar :D

Bu denge olduktan sonra istediğimiz kadar transfer yapabiliriz tabi belli bir sınırda olmalı, nasıl drogba ve sneijder paraları forma ve kombine satışlarıyla çıktıysa aynısı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt