Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli de Frankofon Arabic degil mi?Ben mi yanlis biliyorum yoksa,öyle ise Hollanda ekolu yerine Fransa ekolu yerlesecek gibi ki iyi olur. Gomis,Belhanda,Feghouli lan bunlar Wesley yerine de Ben Arfa yi gercekten dusunuyor demek ki bildigin on tarafin neredeyse tamami (Yasin veya Rodri aric)Fransiz ekolu olur

Edit:Cezayir asilli dogru,diger taraftan enteresan bir sekilde sikecilerle gecmis.yillarda ciddi adi gecen 3 futbolcu aldik,bu ve Arfa da gelirse sasirmam,(Belhanda,Gomis,Maicon)

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
belanda dan sonra feguli.dursun baskanim kus kirbacliyor...:asd:

Çek orta sahayada bir lemina of of

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli'yi Konoplyanka'dan daha çok isterim şahsen.

ya lütfen olsun lütfen olsunnnn

topcuyla da anlaşirlar herhalde yaw

ben kulüple anlaştığımıza da inanmıyorum ..bizimkiler teklif yapmıştır west ham bir düşünelim demiştir..adamın transfermarkttaki değeri 12 milyon... 7-8e anlaştılar deseler biraz daha mantıklı gelirdi de 4.5a feghouli gibi bir adamı bırakmazlar

Seneye Slimani ve Mahrezi de isteriz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben kulüple anlaştığımıza da inanmıyorum ..bizimkiler teklif yapmıştır west ham bir düşünelim demiştir..adamın transfermarkttaki değeri 12 milyon... 7-8e anlaştılar deseler biraz daha mantıklı gelirdi de 4.5a feghouli gibi bir adamı bırakmazlar
oynatmamislar geçen sene çok.4.5 olmaz 5.5 olur.topcuda da sıkıntı çıkmaz yaw.ayni dili konuştuğu belhanda gomis gibi topcular var.

Vay be Cenk tatilde bile imza pesinde

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

@bartu_

zuhahaha feghouli için 4.5m € vermiş gs vallahi şampiyon olamazlarsa batacaklar

bunlar nasıl bi gerizekalı anlamadım.sabah akşam tiner cekiyolar.adayı satsak istanbulu satın alırız dingil.sizi de 10 kere.

spor yapan insanin vücudu otomatikmen 6 ay sonra iflas eder
spor yapan her insan bilir bunu

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

yeterli beslenme ve dinlenme yapıldıktan sonra birşey olmaz. avrupa'da topcular sezonda 50 ve üstü maca cıkıyor, takır takır toplarını oynuyorlar.

spor işinden ekmek yiyorsanki milyon dolarlık bir ekmek bu, emekli olana kadar tüm hayatını spora adamın gerekir. dinlenme vakitlerinde cluplarda patlarsan tabi vücut cöker.

iyi bir sezon geçirmedi WestHam da. Bu yüzden kadroda düşünülmüyor olması olası bir ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt