Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim biz gelmesin mi diyoruz ? Ama yapılan haberin inandırıcılığı düşük sorun bu..deselerdi 8 milyona anlaşılmış o zaman biraz daha inandırcı olurdu belhandaya 10 milyon bayan yönetim feghouliyi epl'den 4.5a alırsa elini öpmek lazım .. bizim dursun da o çap yok maalesef

bu sezon westhamda beklenineni yaratmamış.inanmayacagın şey para olsun.6 milyona biter,gönlün olur

Feghouli bireysel yetenek olarak daha iyi,Kono daha bir takım oyuncusu gibi ikisi de farklı özellikleri olan oyuncular ikisi de gelse keşke Yasin'i sepetlesek

Oooooooooo Cenk transfer turuna çikiyormus beyler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

yav hayırlısını dileyin,bu sezonun affı yok.şampiyon olmak zorundayız.sinerjiiii

Feghouli lens etkisi yapar süper olur solda zaten adam var.. ama bu bekler nolcak arkadaş.. Bekler orta sahadan önemli iki bek alınsın ondan sonra kafasına göre takılsın cenk ister kono der ister başka bişi
önlibero çok çok çok önemli bekler de çok önemli bana kalsa selçuğu gönderip 2 önlibero almak lazım lemina vanquer gibi

ilgilendiğimiz oyuncular falan gayet iyi.

tudorda beni hayal kırıklığına uğratan tek konu selçuk olayı. inşallah o konuda da köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeyim mantığıyla hareket ediyodur.

beinsports konoyplanka,lemina isimlerini verdi ama hiç biri için anlaşıldı demedi.inşallah olur feghouli

Pepe'ye yıllık 5 milyon vermişler. 2 milyon da imza parası.
34 yaşında adam ya

Alnitak Alnilam Mintaka

Konoplyanka daha yenetekli ama Feghouli bize daha iyi gider.Adam orjinal sağ kanat bi kere Konoplyanka'nın asıl mevkii sol kanat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt