Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.350
- 6.263
- 1.048
Feghouli,Lemina ve Corchia'yı şu ilk tura yetiştirseler keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan ne alip veremediginiz var kellerden,tamam bemde sevmiyorum de jong u ama ne yapalim bizde keliz belki![]()
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pepe iyi de adamlar veteran takim oldu hizli her takim iclerinden gececekSaat 2 gibi bjk pepe'yi açıklar
Bize gelse 2-3 sene istikrarlı bi defans hattımız olurdu.
TapaTalK
Kulübü ile anlasan 2 3 takimdan biriyizdir belki o yüzden bu yazilmistir. Karar feghouli'de yaniBoşverin şu haberleri, adamlar görüşüyor dememiş ki anlaştı demiş bein. Oyuncu da gelir zaten Belhanda vs var hayırlı olsun
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1-2 sene daha iş görürPepe iyi de adamlar veteran takim oldu hizli her takim iclerinden gececek
Yas ortalamalari 32 olmustur herhalde
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghouli;
20'li yaşlarında menisküslerini
Ve dizlerini parçalamış ve geçtiğimiz 2 sezon ortalama 40 gün sakat kalmış ve 20 maç kaçırmış
Göz göre göre yine felakete doğru adım atıyoruz.
Sürün yağlı surat!
Kulübü ile anlasan 2 3 takimdan biriyizdir belki o yüzden bu yazilmistir. Karar feghouli'de yani
Aliriz ya rahatolumlu düşünelim,feghouliye parayla ayartırsan kolay.
Valla aynı anda 2 3 kulüple anlaşma olmaz bence. Adi üstünde klüp bizle anlaşmış. Doğru ama iş oyuncuda ama hem müslüman hem de Belhanda olduğu için ve de bol yıllık maaş verdiğimiz için olur bu iş. Çok da iyi olur .Kulübü ile anlasan 2 3 takimdan biriyizdir belki o yüzden bu yazilmistir. Karar feghouli'de yani
bi psikologa gorunmenizi tavsiye ederim.Feghouli;
20'li yaşlarında menisküslerini
Ve dizlerini parçalamış ve geçtiğimiz 2 sezon ortalama 40 gün sakat kalmış ve 20 maç kaçırmış
Göz göre göre yine felakete doğru adım atıyoruz.
Sürün yağlı surat!