Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilet gelirleri ile pepe'nin 10 milyon euroluk maliyeti mi çıkıyomuş?

Bizden fazla borçları var konusan gördün mü?

TapaTalK

Valla stadları fulldü benim gördüğüm geçen sene. 40k seyirci 25 maçta pepenin ortalama 50 lira dersek bilete pepenin 10unu çıkarıyor rtaş.

bizden fazla borçları var da bizim vadesi gelen borçlar daha fazla sanırım. zamanında yapılanma kötü yapılmış. hala da yığınla artıyor borç. Bu sene de şampiyonluk gelmezse büyük sıkıntı .

rivayla Florya da peşkeş çekildi zaten. Tuttuğumuz bir dal da kalmadı.

BJK 2 senedir şampiyon oluyor köpek gibi bilet gelirleri var normaldir onların batmayıp bizim batmamız
Vodafone babasinin hayrina mi stat yapimis peki. Yap islet devlet ile gelirleri temlik altinda sadece carki dondurup fantazi yapiyorlar. En iyi sezonlarinda bizim en kotu sezon kadar forma satamamis bir takim. 2 sene sonra niye battik diye dusunduklerinde gorurler

Pepe transferini kıskanmıyorum oyuncuları çok ilahlaşırıyoruz bence,Pepe asla Melo tipinde bir oyuncu değil

Pepe iyi topçu tamam ama Pepe'nin Bjk'yi çok takacağını zannetmiyorum

27-28 yaşında gelmiş olsaydı tamam derdim tinercilerde 4-5 yıl geçirmiş olsa tamam derdim ama 34 yaşında sırf para için geldiği belli

Çok takımı sahiplenmek gibi bir amacı olsa Real'de kalırdı veya eski takımı Porto'ya döner o takımı sahiplenirdi

Valla stadları fulldü benim gördüğüm geçen sene. 40k seyirci 25 maçta pepenin ortalama 50 lira dersek bilete pepenin 10unu çıkarıyor rtaş.

bizden fazla borçları var da bizim vadesi gelen borçlar daha fazla sanırım. zamanında yapılanma kötü yapılmış. hala da yığınla artıyor borç. Bu sene de şampiyonluk gelmezse büyük sıkıntı .

rivayla Florya da peşkeş çekildi zaten. Tuttuğumuz bir dal da kalmadı.
Durumları kesinlikle daha kötü inanabilirsin

Galatasaray çok şeffaf bir kulüp olduğu için herşey meydanda. Florya'nın elden çıkmasıyla birlikte biz tamamen rahatlıyoruz. Aldığımız adamlar ile şampiyonluğa ulaşırsak en rahat en lüks kulüp biz oluruz.

Bizim elden çıkartacağımız mallarımız vardı rahatladık peki onların var mı? Böyle 34 yaşında ki adama paraları saçsınlar yakında feda derler yine.

TapaTalK

Ali Naci'nin en azından haberi ilk veren kuruma saygı duyması gerekir. Utanmıyorlar da haber çalmaya ve biliyorlarmış gibi vermeye.

Slovakya kampının görüntülerini bile bjkli hakan gündoğar veriyo ulan GS'Lİ yok kafayı yicem :D

TapaTalK

Arouna Kone zu Sivasspor deniyor

Vodafone babasinin hayrina mi stat yapimis peki. Yap islet devlet ile gelirleri temlik altinda sadece carki dondurup fantazi yapiyorlar. En iyi sezonlarinda bizim en kotu sezon kadar forma satamamis bir takim. 2 sene sonra niye battik diye dusunduklerinde gorurler

Ben Beşiktaş'ı bizle kıyaslayacak seviye ve kalitede görmüyorum. adamlar formaya para vereceğine tiner alıp kafa bulan tipler.

pepe gibi adamları almalarının nedeni bir sezon sonra bi katakulli yapıp inanılmaz bedellere Çin'e göndermeleri.

S.A

Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü,
Şimdi de yazsınlar kral geri döndü.

Ekli dosyayı görüntüle 17183
As
5177058.jpg

sağ beke de adı hiç geçmemiş sürpriz bir isim çıkabilir bence,Fransa,İtalya ya da Güney Amerika semalarına bakıyorlar mı acaba

Geçen yıl ki hücum hattı mı

Yasin-Sneijder-Bruma
Podolski​

Bu yıl ki hücum hattı mı

Feghouli-Belhanda-Rodrigues
Gomis​

Gecen sene ligin en fazla gol atan ikinci takımıydık sanırım. Bu sene ki hat gecen seneki kdr iyi olmayacak bana göre. Yine de izlemek lzm umarım yanılırım.

Hiç bir zaman medya'da güçlü olduğumuzu görmedim ne yazık

TapaTalK

o0Dvb7.jpg

Sebebi bu.1980'lerin sonundan itibaren biz atak yapıp diğerlerini solladık.Taraftar sayımız da bu süre zarfında diğerlerini geride bıraktı zaten.Bundan 10-20 sene sonra nasıl bütün yorumcular Fenerliyse hepsi Galatasaraylı olacak.80'lerde 90'larda doğanların %70'i Galatasaraylı neredeyse.

Durumları kesinlikle daha kötü inanabilirsin

Galatasaray çok şeffaf bir kulüp olduğu için herşey meydanda. Florya'nın elden çıkmasıyla birlikte biz tamamen rahatlıyoruz. Aldığımız adamlar ile şampiyonluğa ulaşırsak en rahat en lüks kulüp biz oluruz.

Bizim elden çıkartacağımız mallarımız vardı rahatladık peki onların var mı? Böyle 34 yaşında ki adama paraları saçsınlar yakında feda derler yine.

TapaTalK

katılıyorum. demin başka bir arkadaşa verdiğim cevapta da söyledim bu adamları almalarının nedeni bir sezon sonra transferde üçkağıt yapma düşüncesi. Denetleyen yok nasılsa alıştılar

Hukumeti desteklemeyen kanallar izleyin o zaman arkadaslar... Mesela Startv, kanalD veya NTVSpor izleyin
Sanki zorla izlettiriyorlar size Asporu, hukumeti desteklemeyen kanalmi yok?

Hukumetin desteklemedigi kanallar Galatasaray hakkinda ne diyor, duyum felan vermiyorlarmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt