Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcelo Bielsa'nın takımda istemediği 11 Lille oyuncusu takımın geri kalanından ayrı çalışıyor.(Lequipe)
Bizlik birileri var mı renkdaşlar

DD4FPqqXcAAKPVM.jpg

Nevzat da 25 isim var söyleyip sadece bugün medyaya düsen Feghouliyi dogruluyor

ha

100 falan yok,izlenen 15-20 kanal var 1-2 si hariç hiçbiri eleştiremiyor.Doğan Holding çıkarı neyse onu yapar,vergi cezasından sonra o muhalifliği bitti onun.

Nasuhi Sezgin'in kendisi ağzından kaçırdı bir yerlerden telkinler geldi de bilerek puan kaybettik diye.Bu hükümeti desteklediğin için siyasetin spora müdahalesini ya görmüyorsun ya da görsen dahi kabul etmiyorsun/etmek istemiyorsun.

Benim demek istedigim, izlemeyin o kanallari o zaman. Zorlami izletiyorlar?
Hem dedigim gibi biz tas gibi kadro kuralim bunlarin kafasina kafasina vura vura sampiyon oluruz... Is takimda bitiyor... Mesela gecen sezon sampiyon olacak kadromu vardi, haksizliklami sampiyon olamadik? Tamam penaltilar felan verilmedi, ofsayttan goller verildi felan ama hic bir zaman sampiyon oluruz biz bu kadro ile demedik... Olamadikta zaten... Ama mesela 2012 deki kadroda havada karada oper sampiyon oluruz diyorduk ve oldukta... Tekrar oyle bi kadro kurmak lagzim, havada karada geleni gideni tokatlayacak kuvvette bi kadro olsun isterse medya, hakemler ve TFF bize karsi olsun... Yine tokatlariz yine tokatlariz!

Quakerboy ali naci.

yine çabuk gaza gelmenin sebebi olmuş.

transferi ile ilgili tek gelişme west ham'a yapılan teklif. tudor ile bilic dün gün içerisinde transfer için görüştüler. oyuncunun gelecek sezon west ham'ın planlarında yer almadığı anlaşılınca kulübüne teklif yapıldı. ne kulüple ne de oyuncu ile bir anlaşma şu an için söz konusu değil. ben bunu yazdıktan sonra transfer gerçekleşebilir. transferi olmaz demiyorum. ancak bu tip haberler transferin geleceğini olumsuz olarak etkiliyor.

Bu mesajından sonra Beinsport hakkında yazarken 25 kişilik transfer listesinden bahsediyor quakerboy

Nevzat Dindar‏Onaylanmış hesap @nevzatdindar 15 dk.15 dakika önce
Daha fazla
Galatasaray'ın radarındaki 25 futbolcudan biri Sofiane Feghouli.. Bence iyi hamle..

Son düzenleme:
Gündemi takip edemedim yoes

Bizimkiler sneijder gidecek diye uzuluyor, beyefendi de ibiza'da gobek atiyor keyif yapiyor canli yayinda kari kiz gosteriyor :D

Menajeri'nin italya'da onermedigi takim kalmadi galiba ama sonra aciklama yapiyor "kimseyle gorusmedim sneijder kalmak istiyor" diye

Yersen

Son düzenleme:
beIN Sports, Nevzat ile Ali Naci'yi üst üste koyup hoş ediyor bu sezon.

Arkadaslar suan Japonya ligi devam ediyorsa simdi Poldi orada sezona devammi ediyor yoksa tatildemi ?

Quakerboy denen kişi basında çıktıktan sonra mantıklı bişey yazmaya çalışıyor

Onu herkes yapabilir ya niye bu kadar dikkate alınıyor anlamıyorum

Benim demek istedigim, izlemeyin o kanallari o zaman. Zorlami izletiyorlar?
Hem dedigim gibi biz tas gibi kadro kuralim bunlarin kafasina kafasina vura vura sampiyon oluruz... Is takimda bitiyor... Mesela gecen sezon sampiyon olacak kadromu vardi, haksizliklami sampiyon olamadik? Tamam penaltilar felan verilmedi, ofsayttan goller verildi felan ama hic bir zaman sampiyon oluruz biz bu kadro ile demedik... Olamadikta zaten... Ama mesela 2012 deki kadroda havada karada oper sampiyon oluruz diyorduk ve oldukta... Tekrar oyle bi kadro kurmak lagzim, havada karada geleni gideni tokatlayacak kuvvette bi kadro olsun isterse medya, hakemler ve TFF bize karsi olsun... Yine tokatlariz yine tokatlariz!

Her ne kadar herkesi yenip sampiyon olabilecegimiz ve daha once yaptigimiz konusunda hakli olsan da, bu konuda yaniliyorsun. Eger ulkenin medyasinin elestiri yapmasinin engellenmesi sana batmiyorsa bir sikinti var -- demokrasinin isleyisi icin kritik bir unsurdur tarafsiz bilgiye erisim hakki.

Ayrica her ne kadar TFF'ye, MHK'ya, hukumete, sikecilere koyarak sampiyon olmak hosuma gitse de bunu yapmak zorunda kalmamiz adil mi? Boyle olmasa sence de Avrupa'da basarilara cok daha yakin olmaz miydik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt