Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.365
- 6.277
- 1.048
quakerboy'un nevzat dindar olduğunu düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göbekli beyzademiz ne zaman antrenmanlara katılacak
quakerboy'un nevzat dindar olduğunu düşünüyorum
Wesley gidici Sukru
100 falan yok,izlenen 15-20 kanal var 1-2 si hariç hiçbiri eleştiremiyor.Doğan Holding çıkarı neyse onu yapar,vergi cezasından sonra o muhalifliği bitti onun.
Nasuhi Sezgin'in kendisi ağzından kaçırdı bir yerlerden telkinler geldi de bilerek puan kaybettik diye.Bu hükümeti desteklediğin için siyasetin spora müdahalesini ya görmüyorsun ya da görsen dahi kabul etmiyorsun/etmek istemiyorsun.
Quakerboy ali naci.
Marcelo Bielsa'nın takımda istemediği 11 Lille oyuncusu takımın geri kalanından ayrı çalışıyor.(Lequipe)
Bizlik birileri var mı renkdaşlar
![]()
Basa,martinMarcelo Bielsa'nın takımda istemediği 11 Lille oyuncusu takımın geri kalanından ayrı çalışıyor.(Lequipe)
Bizlik birileri var mı renkdaşlar
![]()
Gündemi takip edemedim yoes
Arkadaslar suan Japonya ligi devam ediyorsa simdi Poldi orada sezona devammi ediyor yoksa tatildemi ?
Kaynağı bizizGalatasaray, West Ham'dan Feghouli ile 4,5M€ bonservis bedeli karşılığında anlaştı (Read) https://twitter.com/CimbomFacts/status/882201678518378496/photo/1
Benim demek istedigim, izlemeyin o kanallari o zaman. Zorlami izletiyorlar?
Hem dedigim gibi biz tas gibi kadro kuralim bunlarin kafasina kafasina vura vura sampiyon oluruz... Is takimda bitiyor... Mesela gecen sezon sampiyon olacak kadromu vardi, haksizliklami sampiyon olamadik? Tamam penaltilar felan verilmedi, ofsayttan goller verildi felan ama hic bir zaman sampiyon oluruz biz bu kadro ile demedik... Olamadikta zaten... Ama mesela 2012 deki kadroda havada karada oper sampiyon oluruz diyorduk ve oldukta... Tekrar oyle bi kadro kurmak lagzim, havada karada geleni gideni tokatlayacak kuvvette bi kadro olsun isterse medya, hakemler ve TFF bize karsi olsun... Yine tokatlariz yine tokatlariz!