Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin Öztekin: Çok gole katkı sağladım. Ben Galatasaraylıyım. Kulübüm daha çok burada kalmamı isterse ben de burada kalmak isterim.

Yasin Öztekin: "Kanat oyuncuları için 10 numara çok önemli, Wesley ile ilk sene iyiydik. Belhanda da 1-2 idmanda kalitesini hemen gösterdi"

Yasin Öztekin: "Takım olabilmek için saha içinde birbirini sevmen lazım, saha dışında sevmesen de olur."

Ne sacmaliyo bu

Feghouli ile henüz anlaşma yok galiba
Klupler arası anlaşma

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-Tudor'un antrenmanlarına adapte olabildiniz mi?
Yasin Öztekin: "Bu yaptığımız antrenmanlar gayet normal, abartı değil."

Yasin Öztekin: "Sinan kaliteli bir oyuncu buradaki her oyuncu gibi. Biraz daha fazla kendisine güvenmesi ve çalışması lazım."

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers: "İtalya'da Wesley ile ilgili birçok söylenti var, Milan ile temasa geçmedim"

Yasin Öztekin: Hocamız bu sene bizi takım gibi çalıştırıyor.

Fb'de 4.5 M'lik Dirar hala kampa katılmamış, ilginç.

Yasin Öztekin'e birileri haddini bildirmeli. Galatasaray'dan aldigi parayi kimse vermez ona. Üstelik 30 yasina gelmis. En iyi ihtimalle sezon sonuna kadar konusmaz, performansina göre sözlesmesine bakariz. Ucup kacacak bir oyuncu degil. Genclestirme adina bundan kurtulup Deniz Türüc'ü alsak fena olmazdi yani. Onun sözlesmesi de Yasin gibi seneye bitiyor.

Yasin i savunurum kimsede karsi cikamaz. Tamam bazen biraz bencil veya kendini begenmis bir vaziyet olusturabiliyor ama skor katkisi cok yüksek bence ve oyuna sonradan dahil olabilecek en Iyi oyuncumuz Su an

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Asamoah-Vainqueur orta sahası olsa bizde arkamıza çekilip rahatça maç izlesek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt