Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam güzel diyorsun da maddi durumlar ancak bunu çıkarıyor onyekurunun parası bile bence zor verilmistir.

İyide ağabey bu elemanda bedava gelmedi. 2 milyon EU maliyeti var bize.

2.5-3 milyona daha tecrübeli, ayağa yere basan, sağlam bir kanat oyuncusu bulabilirdik. Hani böyle tam olarak hazır olan, bize Avrupa’da katkı sağlayacak biri.

Mesela Gervinho. Sadece basit bir örnek. Veya kulübüyle büyük sıkıntı yaşayan Amin Younes. Veya Kevin Mirallas.

bu besıktas fenerbahceden önde bitirebilir ligi.oyuncu satışlarından dogru hamleler yaparlarsa çok mümkün.fenerin kadro çöp,dün de fulham rezerv takımına atıf,hasan ali falan gol attı.umarım böyle devam ederler.var uygulamasıyla fenerin zaten ekstradan attıgı 10 haksız gol iptal.rakiplerine veirlmeyen penaltılar vs verilince de gercek durumları cıkacak ortaya sıralamada.

Buna katılmam renktas şöyleki talisca ve Tosic bence Beşiktaş'ın en önemli 5 oyuncusundan 2si idi . Kadroları yaşlı ve biraz doygunlar ha fenerden önde bitirebilir belki ama Beşiktaş gecen yıllara göre daha iyi değil

Galatasaray kulübü, kulübümüzde perspektifi olmayan, bir geleceği olmayan, dışardan gelen bir yabancı genç oyuncuya kiralık olarak yatırım yapmamalı.

Bit Vitesse değiliz. Anderlecht değiliz. Biz Türkiye’nin Real Madrid’iyiz. Satın alma opsiyonu olmadan herhangi bir genç oyuncu kiralanmamalıdır. Bu kadar.
Real madrid tarihi boyunca hiç Avrupadan men yemiş midir acaba ya da bir kere bile olsa FFP nedeniyle UEFA ile anlaşma yapmak zorunda kalmış mıdır maddi durumlar bunu gerektiriyor arkadaş yapacak birşey yok ki Onyekuru da ligin tozunu attıracak bir adamdır

İyide ağabey bu elemanda bedava gelmedi. 2 milyon EU maliyeti var bize.

2.5-3 milyona daha tecrübeli, ayağa yere basan, sağlam bir kanat oyuncusu bulabilirdik. Hani böyle tam olarak hazır olan, bize Avrupa’da katkı sağlayacak biri.

Mesela Gervinho. Sadece basit bir örnek. Veya kulübüyle büyük sıkıntı yaşayan Amin Younes. Veya Kevin Mirallas.

2.5 3 milyona öyle bir oyuncu bulamazsın artık dediğin rakamlara millet yeteneksiz çöp adamını bile vermiyor

Bjk'nin yüzde 50 si gitti talisca

Fb'nin yüzde 40 ı gitti aziz yıldırım

Biz 11'e takviye yapamadık ama işin kötüsü arayı güzel açma fırsatı var aslında.

Düşünüyorum da 1 sene kiralık N'diaye geleceğine, 1+1 Y.Toure'yi tercih ederim. Zaten yıllık maliyetlere baksan N'diaye'nin 1 yıllığı 5.5-6 milyon dolar. Toure bundan ucuza gelir. İkisinden de para kazanma ihtimalimiz yok. En azından Toure iyi oynarsa 1 yıl daha takımda kalır.

Ayrıca şöyle bakıyorum, Toure eğer futbolu kafada bitirmemişse 35'lik Atiba ve 38'lik Emre'nin iş yaptığı ligde büyük fark yaratır.

2,5-3 milyona Gervinhoyu aldin diyelim. Adam bedavayami oynayacak bizim icin? Cinde adam gol basi 150 bin € aliyormus, mac basi 60 bin civarinda ve haftada 180 bin € maas aliyormus. Biz bunu nasil karsilayacagiz?

Artik 2-3 milyon iyi adam alma zamani gecti. Büyük ülkeler ve cinler bonservislerin anasini aglatti ve ucuz ve kaliteli oyuncu bulmak artik baya zor

Buna katılmam renktas şöyleki talisca ve Tosic bence Beşiktaş'ın en önemli 5 oyuncusundan 2si idi . Kadroları yaşlı ve biraz doygunlar ha fenerden önde bitirebilir belki ama Beşiktaş gecen yıllara göre daha iyi değil
transfer yapacaklar elbet,talisca kadar verimli olmasa da birilerini alacaklar.gökhan töre ve orkandan da faydalanabilirler.bjkde yine bi uyum var,fenerbahcede bişey göremiyorum ben.cocu gencler a takıma uygunsa şans verceğiz,zaman zaman da antrenmana katılacaklar gibi bişey dedi.berke u21de şans bulur.barış daha cok savunma arkasına kaçıyo.kanat-forvet tarzı bi oyuncu.ferdi de kendi geleceğini kendi belirleyecek.ama bunlarla olmaz.fenerbahce transfer yapmalı.

Adam ol. Kendini birşey sanma, futbol-taktik-teknik konusunda seni yerin dibine sokarım. Biz yurt dışında hocalık lisansı için eğitim alıyoruz burda. Bizimde bir bildiğimiz var. Az saygı duyun.

Vay vay vay hocalık lisansı veriyormuşsun en kral sensin o zaman en iyi sen bilirsin neden daha önce söylemedin ona göre hürmette kusur etmezdik.

Bjk'nin yüzde 50 si gitti talisca

Fb'nin yüzde 40 ı gitti aziz yıldırım

Biz 11'e takviye yapamadık ama işin kötüsü arayı güzel açma fırsatı var aslında.
onyekuru 2 oyuncuya bedel hücuma katkı anlamında.tam bi golcü kanat.bi kendine gelsin görürsün hido

Adam ol. Kendini birşey sanma, futbol-taktik-teknik konusunda seni yerin dibine sokarım. Biz yurt dışında hocalık lisansı için eğitim alıyoruz burda. Bizimde bir bildiğimiz var. Az saygı duyun.
Yahu iyi güzel diyorsun, hatta Hocalık eğitimi alıyoruz diyorsun ama Henry hakkında yaptığın iki yorumu okudum tam bir akıl tutulması. Birinde daha yeni gelmiş adamın oynadığı yirmi dakikalık oyununa demediğin kalmamış, buradaki yorumunda ise yine sallamaya devam ederek Trezeguet demişsin.

Yahu Trezeguet için istenen paralardan bir haberin desem olmayacak, sağır sultan bile duydu.

Hocalık eğitimi alıyorum deyip, takıma yeni katılmış birine söylemedik laf bırakmamak zaten başlı başına tuhaf. Bu işin eğitimini almayan biri bile bilir alışma döneminin olacağını.

transfer yapacaklar elbet,talisca kadar verimli olmasa da birilerini alacaklar.gökhan töre ve orkandan da faydalanabilirler.bjkde yine bi uyum var,fenerbahcede bişey göremiyorum ben.cocu gencler a takıma uygunsa şans verceğiz,zaman zaman da antrenmana katılacaklar gibi bişey dedi.berke u21de şans bulur.barış daha cok savunma arkasına kaçıyo.kanat-forvet tarzı bi oyuncu.ferdi de kendi geleceğini kendi belirleyecek.ama bunlarla olmaz.fenerbahce transfer yapmalı.

Ben zaten şuan için yorum yaptım ama talisca gibi skorer ve Tosic gibi uyumlu adam bulmaları zor biraz.

Real madrid tarihi boyunca hiç Avrupadan men yemiş midir acaba ya da bir kere bile olsa FFP nedeniyle UEFA ile anlaşma yapmak zorunda kalmış mıdır maddi durumlar bunu gerektiriyor arkadaş yapacak birşey yok ki Onyekuru da ligin tozunu attıracak bir adamdır

Faruk Süren’in güzel açıklamaları var bu konu hakkında.

2000’de bizim mesela hiç paramız yoktu. Biz varmış gibi gösteriyorduk. Millet bizi zengin sanıyordu, biz gizli tutuyorduk herşeyimizi.

Büyük kulüpler bunlar. Herzaman bir ağırlığın olacak. Fakir edebiyatıyla kimse seni ciddiye almaz.

Tabi ki FFP olayı var. Ama kimse sana demiyor ki temmuzun ilk haftasında 2 milyon maliyetle 20 yaşında Afrikalı kirala. Az biraz bekleseydik?

Alın, City, Zinchenko’yu satış listesine koymuş. Oyuncuyla anlaşıp, güzel bir maaşla, kulübünü ikna edebilirdik.

Yahu iyi güzel diyorsun, hatta Hocalık eğitimi alıyoruz diyorsun ama Henry hakkında yaptığın iki yorumu okudum tam bir akıl tutulması. Birinde daha yeni gelmiş adamın oynadığı yirmi dakikalık oyununa demediğin kalmamış, buradaki yorumunda ise yine sallamaya devam ederek Trezeguet demişsin.

Yahu Trezeguet için istenen paralardan bir haberin desem olmayacak, sağır sultan bile duydu.

Hocalık eğitimi alıyorum deyip, takıma yeni katılmış birine söylemedik laf bırakmamak zaten başlı başına tuhaf. Bu işin eğitimini almayan biri bile bilir alışma döneminin olacağını.

Çünkü neden? Oyuncuyu kiralamışız. Maliyetli bir kiralama. Kiraladığın oyuncu katkı vermek zorunda, çünkü senin planlaman sadece 1 yıllık. Vakit yok, yaptığın maliyeti çıkarmak zorundasın.

Örnek olarak Talisca. Piyasası olan bir futbolcuydu. Beşiktaş sabretti. Bekledi, bekledi, yaptı teklifini Benfica’ya ve adamı 2 sene kiraladılar. Oynadığı 100 maçın 75’inde katkı yaptı (misal).

Budur kiralık oyuncu.

velancia maçında hücum hattı nasıl olmalı?feghouli 10 numarada başlayabilir bence.garry ve sinan olmalı yanında da.

fernando
celil

olabilir ortasahada

Vay vay vay hocalık lisansı veriyormuşsun en kral sensin o zaman en iyi sen bilirsin neden daha önce söylemedin ona göre hürmette kusur etmezdik.

Ben seni burda hiç bir zaman aşağılamadım. Sen ise benim arkamdan başkalarına yazıp, beni rezil etme derdindesin. Senin karşında FM’ci, FİFA18’ci yok. Biraz daha saygılı olabilirsin, tecrübeli üye olmanıza rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt