GSCimbom
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 5) Sayfa 123

Emrah Yıldırım ·

Cevap
5,9K
Okunma
388,9K
Sayfa
123/294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü neden? Oyuncuyu kiralamışız. Maliyetli bir kiralama. Kiraladığın oyuncu katkı vermek zorunda, çünkü senin planlaman sadece 1 yıllık. Vakit yok, yaptığın maliyeti çıkarmak zorundasın.

Örnek olarak Talisca. Piyasası olan bir futbolcuydu. Beşiktaş sabretti. Bekledi, bekledi, yaptı teklifini Benfica’ya ve adamı 2 sene kiraladılar. Oynadığı 100 maçın 75’inde katkı yaptı (misal).

Budur kiralık oyuncu.
Yahu sabır, adam daha yeni geldi.
Evet oyuncuyu kiraladık ve önümüzde daha bir hazırlık dönemi var.
Vakit olarak şu an bir sıkıntı yok.
Aynısı Taliscada da olabilirdi, tutmaya bilir idi.
Keza Aynısı Trezeguet için geçerli o da gelip bizim takımda tutmaya bilir, milyonları verdiğin ile kalırsın.
Kiralık, kiralık maliyeti düşük, tutmasa bile zararın çok olmayacak.

onyekuru dün uzun bi aradan sonra sahadaydım dedi.çocuk nisanda iyileşti ama şans vermediler,sırf dünya kupasına göndermemek için.bi sabredin ya.dün 20 dk anca oynadı.5 kere top ya geldi ya gelmedi.

Yahu sabır, adam daha yeni geldi.
Evet oyuncuyu kiraladık ve önümüzde daha bir hazırlık dönemi var.
Vakit olarak şu an bir sıkıntı yok.
Aynısı Taliscada da olabilirdi, tutmaya bilir idi.
Keza Aynısı Trezeguet için geçerli o da gelip bizim takımda tutmaya bilir, milyonları verdiğin ile kalırsın.
Kiralık, kiralık maliyeti düşük, tutmasa bile zararın çok olmayacak.

Talisca başkaydı. Dünya çapında 10 numaraydı. Gelmesine herkes şaşırdı, ben dahil. Katkı vermemesi sürpriz olurdu. Ve iki yıl kiraladılar. Transfer budur.

Trezeguet’e milyonları verelim demedim. Öyle bir ihtimal yok zaten. Sadece Kasımpaşa keşke yaptığımız kiralık+satın alma opsiyonu teklifimizi kabul etseydi keşke dedim.

Ben seni burda hiç bir zaman aşağılamadım. Sen ise benim arkamdan başkalarına yazıp, beni rezil etme derdindesin. Senin karşında FM’ci, FİFA18’ci yok. Biraz daha saygılı olabilirsin, tecrübeli üye olmanıza rağmen.

Brezilya karşısında 2-0 öne geçen Belçika niye kontra atak kovalıyor diyen adamsın kimseyi teknik taktik konusunda ezemezsin burada..

Ben seni burda hiç bir zaman aşağılamadım. Sen ise benim arkamdan başkalarına yazıp, beni rezil etme derdindesin. Senin karşında FM’ci, FİFA18’ci yok. Biraz daha saygılı olabilirsin, tecrübeli üye olmanıza rağmen.

Ben sana birşey demedim saygıda duyuyorum ama her konuda herkesle aynı olamayız illa ki farklı görüşler olur, dislike butonu bu yönden iyi oluyordu yanlışımızı görmemizi sağlıyordu.

onyekuru dün uzun bi aradan sonra sahadaydım dedi.çocuk nisanda iyileşti ama şans vermediler,sırf dünya kupasına göndermemek için.bi sabredin ya.dün 20 dk anca oynadı.5 kere top ya geldi ya gelmedi.

Mesele sabretmek değil işte beni anlayamiyorsunuz.

Bizim sabredecek oyuncu kiralamamız lazım. Direk katkı verebilecek, ilerde bonservisinide alabileceğimiz oyuncuları kiralamamız lazım. Onyekuru kötü eleman değildir. Ama bizim sabredecek zamanımız yok 21 yaşında opsiyonsuz birine.

Direk katkı yapacak oyunculara ihtiyacımız var eğee bunlar kiralık ise. (Nagatomo, Melo, Gomez, Talisca, Lens)

Anlatamıyorum kendimi..

Talisca başkaydı. Dünya çapında 10 numaraydı. Gelmesine herkes şaşırdı, ben dahil. Katkı vermemesi sürpriz olurdu. Ve iki yıl kiraladılar. Transfer budur.

Trezeguet’e milyonları verelim demedim. Öyle bir ihtimal yok zaten. Sadece Kasımpaşa keşke yaptığımız kiralık+satın alma opsiyonu teklifimizi kabul etseydi keşke dedim.
Ne dünya yıldızları gördüm ben gittiklerinde takımlarda sönüp gittiler. Hiç bir garantisi yok bu işin. En güzel örnek Anelka - Ribery bu duruma.

Valla ne yalan söyleyeyim taliscaya bende şaşırmıştım. Benficanin sisteminde koyacak yer yoktu ondan geldi zaten ama dünya çapında kısmına katılmam belki 20 yıl önce olsaydı olurdu ama artık talisca tipi oyuncularin top seviye kulüplerde forma giymesi zor

Brezilya karşısında 2-0 öne geçen Belçika niye kontra atak kovalıyor diyen adamsın kimseyi teknik taktik konusunda ezemezsin burada..

Belçika 2-0 öne geçtikten sonra değil, maçın ilk düdüğüyle birlikte kontra atak kovaladı. Bu benim zoruma gitti. Kağıt üstünde Belçika’nın kadrosu Brezilya’dan aşağı kalır yanı yok.

Fransa-Belçika maçının rezil maç olmasının sebebide budur. Deschamps, takımını Belçika’nın kontra sistemine göre uyguladı. Fazla çıkmadılar. Brezilyanın elenmesi en çok Fransa’nın ve Deschamps’ın işine yaradı aslında.

Keşke bunları ozaman yazsaymışsın. Bu yaptığın çok saçma.

taliscanın potansiyeli biliniyodu.onyekurunun da potansiyeli biliniyor.onyekuru psg saglık kontrolünden geçmiş,2 saat süre vermişler psgyi reddetmiş.evertonu terich etmiş.arsenal nerdeyse imza attırıyodu vs

sizin kavganizimi dinlicez arkadas, lütfen diger üyelere karsi biraz saygi duyalim sükunet icinde yazisalim , hepimizin ortak sebebi galatasaray birsey alip veremedigimiz konu yok, iyi nöbetler.

Belçika 2-0 öne geçtikten sonra değil, maçın ilk düdüğüyle birlikte kontra atak kovaladı. Bu benim zoruma gitti. Kağıt üstünde Belçika’nın kadrosu Brezilya’dan aşağı kalır yanı yok.

Fransa-Belçika maçının rezil maç olmasının sebebide budur. Deschamps, takımını Belçika’nın kontra sistemine göre uyguladı. Fazla çıkmadılar. Brezilyanın elenmesi en çok Fransa’nın ve Deschamps’ın işine yaradı aslında.

Keşke bunları ozaman yazsaymışsın. Bu yaptığın çok saçma.

İyi de maça defans yapmak için çıkmışlar gibi bir eleştiri yapmadın ki orada. Maç geneli hakkında niye böyle oynuyorlar diye laf etmiştin ki 12. dakikada öne geçtiler zaten sonrasında kontra atak kovalamaları normal.

Orada da uzun uzun cevap yazdım sana. Seni taktik bilgisi olarak yerin dibine sokarım dediğini görünce hatırlattım ben de.

Fransa hiçbir maçta çıkmadı neredeyse. Belçika'nın kontra sistemiyle alakası yok ki Belçika turnuva genelinde kontrayı benimsedi de denemez. Tam tersi Fransa yaptı bunu geride bekledi sürekli. O yüzden eleştiri aldı o kadar..

duyum konusuna bizzat el atacagım.o twitterdan buraya tasıdıklarımızda da iş yok.haber getiririm 1 saate

yine sürpriz bi isim olsa yahu

Ağalar bırakın atışmayı da bu stoper orta saha işi ne olacak... Bu maiconla denayerle donkla olacak iş değil...Donk ve fernando iyi topçular ama 8 numara lazım bize ikisi de bildiğin ön libero... Maiconu eleştirmeyeyim diyorum ama bu herifle Cl arenasına çıkılmaz yahu kerim frei elia bile maymun etti bunu ...Denayeri birkaç maç beğendim ama asla güven vermiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri