Stoper
Orta saha
Orta saha
pasalic gelsin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onyekuru çok iyi bi futbolcu.belçikada liginde 2017de 24 gol 9 asistle oynadı.geçen sene saktlanana kadar 10 gol attı.daha nasıl hazıırnı alcaksın ki...belki şu an opsiyonu yok ama 1 yıl daha kiralayabiliriz.everton malcolmu falan alıyor.melonun da opsiyonu yoktu ilk geldiğinde.Mesele sabretmek değil işte beni anlayamiyorsunuz.
Bizim sabredecek oyuncu kiralamamız lazım. Direk katkı verebilecek, ilerde bonservisinide alabileceğimiz oyuncuları kiralamamız lazım. Onyekuru kötü eleman değildir. Ama bizim sabredecek zamanımız yok 21 yaşında opsiyonsuz birine.
Direk katkı yapacak oyunculara ihtiyacımız var eğee bunlar kiralık ise. (Nagatomo, Melo, Gomez, Talisca, Lens)
Anlatamıyorum kendimi..
Noldu ki
Allah bağışlasın.sünnet oldu hocam belki 2. nasip olur da o da erkek olursa diye bekletiyorum düğününü...![]()
Cilgin Amsterdamliyi durdurabilene ask olsun.
Manchester City -644.83 M €
Manchester United -566.09 M €
PSG -434.8 M Euro
Real Madrid +55.6 M €Bu city ile manuya ffp yok herhaldeAvrupa kulüplerinin 2014/15 sezonundan beri yapmış oldukları transfer (gelen/giden) farkı;
Manchester City -644.83 M €
Manchester United -566.09 M €
PSG -434.8 M Euro
Real Madrid +55.6 M €
[beINsports] Futbol Akademi on Twitter
bi ara bi para cezası yediler de adamlarin başkanlari yürüyen darphane zaten. 1 günde sterling parasi kazanan adamlarBu city ile manuya ffp yok herhalde
Yönetim büyük hata yaptı bu konu da %100 zam yapmanın hiçbir mantığı yok. Yeni sezon forma tanıtım konusunda da pasif kaldılar buda büyük bir hataRenktaşlar 28.425 kombine satmışız. Şampiyonlar ligi faktörüyle 40.000 olur diye düşünüyordum. Bilet fiyatları pahalı geldi galiba.
Alakasız ama a spor yüzyılda bir haber bildi trezeguet Prag haberiadam sözleşme imzalarken masadan kalkmış
bunlar nasıl bir oluşum yaw