Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.589
- 21.683
- 2.973
Hangi Burak?kolpa o burak yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi Burak?kolpa o burak yaa
Oyuncualrı çok çabuk gömüyorsunuz. Bazı oyuncualr vardır tabi daha gelmeden belli olur da Maicon konusunda bu kadar kötümser oalcak birşey yok. İyi paraya zarar etmeden satabilirsek evet derim ama bence hala Denayer'den daha iyi stoper.
Skills'ine bakılacak tek topçu Quaresma'dır.bende maiconu transfer için çok istemiştim daha izlememiştim bile youtubedan baktım bir iki tane skillsine
mantık o değilki işte
criste danyden iyi stoper chedjouda ama takıma,sisteme uyumları farklı bu oyuncuların
misimovic wolfsburgda yardırırken bize gelme hayali bile kuramıyodum düşün yani yalandan kadro falan yaparsın
adamı gece 3-4 gibi transfer etmiştik insuayla beraber galiba sevinçten havalara uçuyodum
sonrası fos tabi çünkü orda oynadığı yapıyla burdaki yapı aynı değil
nice transferler bu yüzden fos çıkıyo işte,oyuncuların kötü olmasından dolayı değil
fenerbahce derbisi dahil oynadigi her macta siritti gercekten, savunmayi önde kurdugumuz icin maiconun bir islevi yok bizim sistemde. senelerce 50 tane kafa golü yedik diye uzun boylu stoper aldik, o da maicon. baska bir sebebi yoktu yani. artik fatih hoca böyle adamlar oynatmak istemiyor. maicon'u kesinlikle aldirmazdi. kontra atak yedigimiz zaman maicon yapacagi tek hamle var, o da tutmazsa bittik, bunu hoca da biliyor.
mantık o değilki işte
criste danyden iyi stoper chedjouda ama takıma,sisteme uyumları farklı bu oyuncuların
misimovic wolfsburgda yardırırken bize gelme hayali bile kuramıyodum düşün yani yalandan kadro falan yaparsın
adamı gece 3-4 gibi transfer etmiştik insuayla beraber galiba sevinçten havalara uçuyodum
sonrası fos tabi çünkü orda oynadığı yapıyla burdaki yapı aynı değil
nice transferler bu yüzden fos çıkıyo işte,oyuncuların kötü olmasından dolayı değil
Amrabat kayseri ve PSV de 4-3-3'un solunda oynuyordu bize geldi 4-4-2'nin merkez özelligi olan kanat oyuncusu görevi verildi
Bu yapinin oyuncusu olmadigi icin dogal olarak zorlandi
Fernando tek ön libero önünde iki tane 8 Belhanda ve E.Akbaba nasıl olur renkdaşlar ...Özellikle içerideki maçlarda bu model iş yapar gibi ...
1-Maicon'u ben begenmiyorum.Bjk maçlarını çok izledim. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan yenilgisiz çıkmalarının ilk sebebi Pepe'dir. Kendisine faydası dokunmuyor dediğin adam 33 yaşındaki Tosic'e kariyer sezonunu yaşattı. Keşke sen biraz dikkatli izleseydin Bjk'nin maçlarını.
Ayrıca Maicon ile ilgili kıyaslama yapıyoruz. Maicon, Pepe'den mi iyi, Skrtel'den mi hatta Vida'dan mı? Yahu adamı Terim oynatmıyor, daha ötesi var mı?
amrabatı aldığımız dönemde sneijder henüz takımımıza katılmamıştı murat beyamrabat'i aldigimiz dönemde hamit-melo-selcuk önlerinde sneijder önünde drogba-burak oynuyorduk. hamiti cikarip amrabati alinca amrabat sagda wes solda 4-4-2 oynuyorduk. iki kanatla sneijderi 10 numarada, drogbayi forvette cok az izledik. yoksa amrabat kötü adam degildi.
6 ay veya 1 sene sonraydi ozaman, gece gece salter atti vallaamrabatı aldığımız dönemde sneijder henüz takımımıza katılmamıştı murat bey
iyi forumlar