Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru - Belhanda - Rodrigues - Feghouli - Gomis - Sinan

Tam Fransa liginin üst sıralarını zorlayan bir takımın hücum hattı edasında

Fenerbahce 23 yasindaki Sven van Beek pesinde, Feyenoord'da stoper.

Çağlar Şahin 1.7 M TL karşılığında Adana Demir ile anlasmıs

Ona bakarsan ilk yarıda çok iyidi.

tudor terim gibi önde kurmuyodu defansı o yüzden defoları çok batmıyodu
fernandoda gömülüyodu hatta stopere maiconla serdarın açıklarını kapatıp kademelerine giriyodu

terimin tarzı defansı önde kurmak ki takım boyu kısalsın her oyuncu pres için topa yakın olsun
diğer türlü mancinili dönemde burağın yaptığı bi pres var cl maçında kopenhag heralde tek başına pres yapıyodu tam bi mallıktı

hatta türkiye kupası maçında maicon-ahmet ikilisiyle elendik,akhisara bile madara olmuşlardı

hoca maiconla belhandayı gözden çıkarmıştır çoktan ama yıllıkları çok fazla kolay değil elden çıkarmak,bu seneki transfer döneminde geçen seneki biz gibi bi keriz bulursak postalarız ikisini yoksa işimiz yaş

Twitter'da son 1 saattir yoğun şekilde Vitinho'nun Galatasaray'a gideceğine dair haber veya umutsuzluk var.
Yalnızca Türk basınındaki haberler mi bu etkiyi yarattı anlamıyorum.

Ben kimi yersiz yere övmüşüm? Pepe'nin kalitesi mi, Skrtel'in yıllarca Liverpool'da oynaması mı, yoksa günlerdir gözümüzle izlediğimiz Vida'nın performansı mı gereksiz övgü? Pepe ligin açık ara en kaliteli stoperi. Zaten 2 yıllık anlaşıldı. İlk yılında gayet iyidi. D.Kupası'nda da iyi oynadı. Bu sene de topunu oynar gider.
Tek bir soru soracağım sana. Pepe-Skrtel-Vida-Maicon bu dördü de Türkiye'ye gelmeden önce bize teklif edildi diyelim. Sen olsan hangi sıralamyla alırdın?

Ayrıca S.Aziz'e de kötü demedim. Ama geliştirilmeli dedim. Zaten onun için yanına usta bir stoper alınmalı diyorum. Şu Pepe, 2 sene S.Aziz'le oynasa S.Aziz'i en az 1 gömlek yukarı çıkarır.

Hepsini geçtim, Terim de Maicon'u oynatmak yerine Denayer ve S.Aziz gibi riskli tandemi seçti. E hadi ben Maicon'u kötülüyorum, Terim'de mi kötülüyor?
Pepe'nin adina bakarak yorum yapiyosun. Besiktas maclarini hic izlemedin herhalde neye gore pepe iyiydi.pepe'nin kendine hayri yok. Serdar'a nasil faydasi dokunsun. Pepe icin dediklerim skertel icinde gecerli. İsme bakmadan tarafsiz gozle bakarsan Gectigimiz sezonun en iyi savunmacisi epureanu'ydu.

Kadrodaki oyunculara sahip çıkmamız lazım iyi bir sezon başı kampı ve Terim etkisiyle lige iyi başlarsak devamı gelecektir bu sezon rakiplere karşı üstünlüğümüz ve kalite farkımız olduğu çok net dillendirmeseler de kapalı kapılar ardında kesinlikle onlardan iyi olduğumuzu konuşuyorlardır...Stoper , 8 numara , Forvet olarak hepimizi tatmin edecek oyuncular alınırsa yönetim ,taraftar ve takım bütünleşmesiyle şov yapar siler süpürürüz ...

Ozaman aynisi belhanda icin de gecerli farkli takim da olsa nasil övülürdü ama adamin bizdeki performansi beklentileri karsilayamadi simdiye kadar

Böyle bir mantik yok

Fatih hoca göreve geldikten sonra Maicon'un önde kurdugumuz defans hattinda dagildigini hepimiz izledik,hatta Mac basliklarinda her Mac sövüldü balik hafizali olmayalim lütfen

kendi sahamizda derbiler dahil bizden kim oynarsa oynasin 17de17 yapmamiz lazim üstad. o 51 puani cebe koyduktan sonra zaten deplasmanlarda bu seneden daha iyi olacagimiz icin yine ipi gögüsleriz.
İçerideki maçları kayıpsız geçmek çok önemli renkdaş Avrupa Kupası dönüşlerinde olası kayıplar için bonusları toplamak lazım ...

maicon iyi oyuncu bence ama bize uygun profil değil şuan için

atl madrid,uruguay tarzı takımlarda mükemmel oynar ama bizim gibi atak düşünen defansı önde kuran takımlarda büyük problem yaşar

Ozaman aynisi belhanda icin de gecerli farkli takim da olsa nasil övülürdü ama adamin bizdeki performansi beklentileri karsilayamadi simdiye kadar

Böyle bir mantik yok

Fatih hoca göreve geldikten sonra Maicon'un önde kurdugumuz defans hattinda dagildigini hepimiz izledik,hatta Mac basliklarinda her Mac sövüldü balik hafizali olmayalim lütfen

Belhanda'nın kime neye faydası varda başka takımda övülürdü orda ne demek istediğimi bile anlamamışsın yorum yazıyorsun tebrikler.

Maicon CLde Serdardan daha iyi oynar , GSC futbolcudan pek çakmaz

maicon iyi oyuncu bence ama bize uygun profil değil şuan için

atl madrid,uruguay tarzı takımlarda mükemmel oynar ama bizim gibi atak düşünen defansı önde kuran takımlarda büyük problem yaşar

Tudor dönemindeki performansi ile Fatih hoca dönemindeki performans arasinda daglar kadar fark var

Bunu nedeni de oyun anlayisi,dedigin gibi mevcut oyun anlayasinda Maicon'a yer yok

Maicon iyi stoper degil, inanilmaz pozisyon hatalari yapiyor arti cok agir, belli donmuyor. Bu adam iyi olmus olsaydi Porto buyuk rakamlari Avrupaya satardi.

Keske biraz daha paramiza kiysadik'da Sassuolodan Acerbiye alsaydik, 4 sene sol stoper aramazdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt