Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Maicon'u yerden yere vurdunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maicon'u yerden yere vurdunuz
Ben vidayı beğenmedim bjk'de, pepede abarttığın kadar iyi değil önce ki performanslarına değil ligdekine bakıyorum ben sen bakmıyorsan ne diyim ki.
Ona bakarsan ilk yarıda çok iyidi.
Pepe'nin adina bakarak yorum yapiyosun. Besiktas maclarini hic izlemedin herhalde neye gore pepe iyiydi.pepe'nin kendine hayri yok. Serdar'a nasil faydasi dokunsun. Pepe icin dediklerim skertel icinde gecerli. İsme bakmadan tarafsiz gozle bakarsan Gectigimiz sezonun en iyi savunmacisi epureanu'ydu.Ben kimi yersiz yere övmüşüm? Pepe'nin kalitesi mi, Skrtel'in yıllarca Liverpool'da oynaması mı, yoksa günlerdir gözümüzle izlediğimiz Vida'nın performansı mı gereksiz övgü? Pepe ligin açık ara en kaliteli stoperi. Zaten 2 yıllık anlaşıldı. İlk yılında gayet iyidi. D.Kupası'nda da iyi oynadı. Bu sene de topunu oynar gider.
Tek bir soru soracağım sana. Pepe-Skrtel-Vida-Maicon bu dördü de Türkiye'ye gelmeden önce bize teklif edildi diyelim. Sen olsan hangi sıralamyla alırdın?
Ayrıca S.Aziz'e de kötü demedim. Ama geliştirilmeli dedim. Zaten onun için yanına usta bir stoper alınmalı diyorum. Şu Pepe, 2 sene S.Aziz'le oynasa S.Aziz'i en az 1 gömlek yukarı çıkarır.
Hepsini geçtim, Terim de Maicon'u oynatmak yerine Denayer ve S.Aziz gibi riskli tandemi seçti. E hadi ben Maicon'u kötülüyorum, Terim'de mi kötülüyor?
Doğrudur arkadaşım Maicon daha iyi oynadı Pepe'den, Ne diyebilirim ki...
İçerideki maçları kayıpsız geçmek çok önemli renkdaş Avrupa Kupası dönüşlerinde olası kayıplar için bonusları toplamak lazım ...kendi sahamizda derbiler dahil bizden kim oynarsa oynasin 17de17 yapmamiz lazim üstad. o 51 puani cebe koyduktan sonra zaten deplasmanlarda bu seneden daha iyi olacagimiz icin yine ipi gögüsleriz.
Ozaman aynisi belhanda icin de gecerli farkli takim da olsa nasil övülürdü ama adamin bizdeki performansi beklentileri karsilayamadi simdiye kadar
Böyle bir mantik yok
Fatih hoca göreve geldikten sonra Maicon'un önde kurdugumuz defans hattinda dagildigini hepimiz izledik,hatta Mac basliklarinda her Mac sövüldü balik hafizali olmayalim lütfen
maicon iyi oyuncu bence ama bize uygun profil değil şuan için
atl madrid,uruguay tarzı takımlarda mükemmel oynar ama bizim gibi atak düşünen defansı önde kuran takımlarda büyük problem yaşar