Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncualrı çok çabuk gömüyorsunuz. Bazı oyuncualr vardır tabi daha gelmeden belli olur da Maicon konusunda bu kadar kötümser oalcak birşey yok. İyi paraya zarar etmeden satabilirsek evet derim ama bence hala Denayer'den daha iyi stoper.

mantık o değilki işte

criste danyden iyi stoper chedjouda ama takıma,sisteme uyumları farklı bu oyuncuların

misimovic wolfsburgda yardırırken bize gelme hayali bile kuramıyodum düşün yani yalandan kadro falan yaparsın

adamı gece 3-4 gibi transfer etmiştik insuayla beraber galiba sevinçten havalara uçuyodum

sonrası fos tabi çünkü orda oynadığı yapıyla burdaki yapı aynı değil

nice transferler bu yüzden fos çıkıyo işte,oyuncuların kötü olmasından dolayı değil

bende maiconu transfer için çok istemiştim daha izlememiştim bile youtubedan baktım bir iki tane skillsine

mantık o değilki işte

criste danyden iyi stoper chedjouda ama takıma,sisteme uyumları farklı bu oyuncuların

misimovic wolfsburgda yardırırken bize gelme hayali bile kuramıyodum düşün yani yalandan kadro falan yaparsın

adamı gece 3-4 gibi transfer etmiştik insuayla beraber galiba sevinçten havalara uçuyodum

nice transferler bu yüzden fos çıkıyo işte,oyuncuların kötü olmasından dolayı değil
Skills'ine bakılacak tek topçu Quaresma'dır.

fenerbahce derbisi dahil oynadigi her macta siritti gercekten, savunmayi önde kurdugumuz icin maiconun bir islevi yok bizim sistemde. senelerce 50 tane kafa golü yedik diye uzun boylu stoper aldik, o da maicon. baska bir sebebi yoktu yani. artik fatih hoca böyle adamlar oynatmak istemiyor. maicon'u kesinlikle aldirmazdi. kontra atak yedigimiz zaman maicon yapacagi tek hamle var, o da tutmazsa bittik, bunu hoca da biliyor.

Fener derbisi,akhisar kupa maci,genclerbirligi maci say say bitmez

Fatih hoca bakti olmuyor sampiyonluk gidecek genclerbirligi maglubiyetinden sonra denayer-Serdar yapmak zorunda kaldi tandemi

o gençler macinda yaptigi hatadan sonra Maicona bayagi sövmüştüm

mantık o değilki işte

Amrabat kayseri ve PSV de 4-3-3'un solunda oynuyordu bize geldi 4-4-2'nin merkez özelligi olan kanat oyuncusu görevi verildi

Bu yapinin oyuncusu olmadigi icin dogal olarak zorlandi

Cimbombomun cocugu öz cimbomlu Jason DENAYER daha hala gelmedi mi?

amrabat'i aldigimiz dönemde hamit-melo-selcuk önlerinde sneijder önünde drogba-burak oynuyorduk. hamiti cikarip amrabati alinca amrabat sagda wes solda 4-4-2 oynuyorduk. iki kanatla sneijderi 10 numarada, drogbayi forvette cok az izledik. yoksa amrabat kötü adam degildi.

Amrabat kayseri ve PSV de 4-3-3'un solunda oynuyordu bize geldi 4-4-2'nin merkez özelligi olan kanat oyuncusu görevi verildi

Bu yapinin oyuncusu olmadigi icin dogal olarak zorlandi

aynen takım iyi işliyodu

gittik içe kat eden,orta sahaya yardım eden,orta yapan engin yerine amrabatı koyduk

diğer tarafta aynı işi yapan emre yerinede hamiti koyduk farklı özellikte oyuncular bunlar sistem değişti ve isimler oynuyodu resmen melo-selçuk-hamit-amrabat-sneijder-drogba-burak vs ne sistem kalmıştı ne oyun planı sonra gitgide çöktü bu iş

Denayer degil de daha cok Zouma, Mangala gibi bir stoper lazim bize, sadece hiz degil, sertlik, hava da iyi olmasi, pozisyon bilgisi, forvete yakin oynamasi da onemli benim icin

Bjk maçlarını çok izledim. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan yenilgisiz çıkmalarının ilk sebebi Pepe'dir. Kendisine faydası dokunmuyor dediğin adam 33 yaşındaki Tosic'e kariyer sezonunu yaşattı. Keşke sen biraz dikkatli izleseydin Bjk'nin maçlarını.

Ayrıca Maicon ile ilgili kıyaslama yapıyoruz. Maicon, Pepe'den mi iyi, Skrtel'den mi hatta Vida'dan mı? Yahu adamı Terim oynatmıyor, daha ötesi var mı?
1-Maicon'u ben begenmiyorum.
2-besiktas'in gruptan yenilgisiz cikmasinin ilk sebebi pepe demissin. Buna sadece gulerim.
3- pepe'nin adi var diye hatalarini gormezden geliyosun. Pepe degil de adi ahmet,mehmet olsa çop muamelesi yapilirdi.

amrabat'i aldigimiz dönemde hamit-melo-selcuk önlerinde sneijder önünde drogba-burak oynuyorduk. hamiti cikarip amrabati alinca amrabat sagda wes solda 4-4-2 oynuyorduk. iki kanatla sneijderi 10 numarada, drogbayi forvette cok az izledik. yoksa amrabat kötü adam degildi.
amrabatı aldığımız dönemde sneijder henüz takımımıza katılmamıştı murat bey
iyi forumlar

Sneijder/drogba devre arasinda gelmisti

Hatta ilk cl macinda staddaydim Sneijder 4-4-2'nin solunda oynuyordu ama Schalke nin japon sag beki ve farfan sol kanadimizi delik desik edince hoca 45 te Sneijder'i oyundan almak zorunda kalmisti

H.O. yeni başlık.

Bu başlık da Santafor + 8 Numara gelir

Akbaba, Demba Ba şarkısı ile uyumlu.

Akbabaaa akbaba
Oh Emre Akbabaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt