Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 yabancı orta sahanın yanında 3 Milyon + takasla geliyorsa başımın üstünde yeri var ama ben bu şartlarda gerçekleşeceğini pek sanmıyorum , 1 sene sözleşme kalması piyasası için bir engel değil bizde Brumayı sözleşmesinin bitimine 1 sene kala 15 e satmıştık , Akbabanın piyasası bana göre 5-6 M €
engel olmaz olur mu renktaş adam sözleşme yenilemek istemezse napcaksın seneye güle güle dersin arkasından bakarsın, piyasa diyosun brumanın değeri 15 milyon olamaz bu piyasada ama öyle gitti emrenin piyasası 6-7 eder ama bu şartlardan dolayı 2.5-3+takas formülüyle çözersin zor değil...

Oyunu iki yönüyle oynayan orta saha, Garry gibi sagda ve solda oynayan kanat, forvet, kaleci, stoper hala gelmedi mi

Fernando
Feghouli E.Akbaba Rodrigues
Gomis Onyekuru
Bazi iç saha maçlarında nasıl olur ?

verthongenin genci lazım bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hocamiz man city'nin etkisinde kalmis olabilir

Cift ofansif 8'li bir ilk 11 düsünüyor

----------Fernando

-----Belhanda---Emre

Kolombiya efsanesi Valderaman:"Premier Lig ilgi çekici bir arena. Ama bana göre Şampiyonlar Ligi kesinlikle daha değerli. Mina'nın Everton gibi orta sıra takımına gitmek yerine herkesin yetiştiriciliğini bildiği Terim'in Galatasaray'ına gitmesini tercih ederim."(Radio Caracol)

Mina zor yaw, dunya kupasindan sonra cok fazla teklif almistir

Kolombiya efsanesi Valderaman:"Premier Lig ilgi çekici bir arena. Ama bana göre Şampiyonlar Ligi kesinlikle daha değerli. Mina'nın Everton gibi orta sıra takımına gitmek yerine herkesin yetiştiriciliğini bildiği Terim'in Galatasaray'ına gitmesini tercih ederim."(Radio Caracol)

bunu gerçekten söyledi valderrama. helal olsun...

S.A. Mina gelir mi? Akbaba yolda mı? Kara nasıl? Ndiaye daha nazlanıyor mu? Denayer den tıkırtı var mı? Forvete kimi alıyoruz? Yedek kaleci ben mi olacağım seneye?

mina ndiaye ahmed musa ile müthiş atletik bir ekip oluruz ama işte aması var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

S.A. Mina gelir mi? Akbaba yolda mı? Kara nasıl? Ndiaye daha nazlanıyor mu? Denayer den tıkırtı var mı? Forvete kimi alıyoruz? Yedek kaleci ben mi olacağım seneye?

Mina için 30 milyon EU’lar konuşuluyor. N’Diaye piyasa yapmaya çalışıyor şerefsiz menajerini kullanarak, bizi oyalıyor belli ki. Denayer’i City elden çıkarmak istiyor, teklif bekliyorlardır. Son hafta gelirse gelir. Forvet transferinde takımların kadrosu belli olduktan sonra, kadro dışı kalacak (veya 3. forvet konumunda olan) forvet kiralanır. Yedek kaleci için belli ki 4-5 kaleciye teklif gitmiş, artık hangi teklif kabul olur ise o transfer edilir. (Çağlar Akbaba, Sinan Bolat, Malatyaspor’lu kaleci, Erçe vs)

İyi bir stoper ve 8 numara ile bu sezon ligi rahatlıkla alabiliriz .Kadroya baktığımda ligin en iyi kalecisi,sağ beki,sol beki,on liberosu ve forveti bizde geçen senenin en formda oyuncularından Rodrigues oynadığı maçlarda siritymayan ve standarti olan Serdar Aziz ,sakatlığını atlatip iyi bir sezon öncesi kampiyla hazırlanan Feghouli hamle oyuncusu olarak Sinan ,Onyekuru ve alınacak yeni forvet oynadığı her an bizleri memnun eden Linnes ve Donk kadroya eklenmesi muhtemel E.Akbaba ile gerçekten ligin açık ara en iyi takımi biziz tabi aşçıyi unutmamak lazım tabi ki İmparator yıllanmış şarap misali kulübede güven veren bir adam...

valderama başganın söylemleri imparator pirlonun söylemleri kadar sosyal medyada yer edinirmiki acep

Mina için 30 milyon EU’lar konuşuluyor. N’Diaye piyasa yapmaya çalışıyor şerefsiz menajerini kullanarak, bizi oyalıyor belli ki. Denayer’i City elden çıkarmak istiyor, teklif bekliyorlardır. Son hafta gelirse gelir. Forvet transferinde takımların kadrosu belli olduktan sonra, kadro dışı kalacak (veya 3. forvet konumunda olan) forvet kiralanır. Yedek kaleci için belli ki 4-5 kaleciye teklif gitmiş, artık hangi teklif kabul olur ise o transfer edilir. (Çağlar Akbaba, Sinan Bolat, Malatyaspor’lu kaleci, Erçe vs)

kenan bozkurttttt

valderama başganın söylemleri imparator pirlonun söylemleri kadar sosyal medyada yer edinirmiki acep
Tabiki de hayır. Bizim millet negatif konulardan besleniyor genelikle.

Herkes için geçerli değil tabiki. Medya ya bakıyorsun... sokakta dolaşan bilmem kahvelerde muhabet insanları takip ediyorsun.. okadar ezici çoğunluk var ki bu virüs insanlarımızda. İyi konu iki dakika konuşulur.. kötüsü bir ay misali

487388920.jpg

Gelecek reisimiz buralara inşallah :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt