- 26 Eylül 2012
- 122.982
- 73.946
- 5.208
Gerçekten bunu diyen mi var, görmedim ben.Gomis kazmaymış ama.![]()
Allah akıl fikir versin.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten bunu diyen mi var, görmedim ben.Gomis kazmaymış ama.![]()
Gerçekten bunu diyen mi var, görmedim ben.
Allah akıl fikir versin.
sent via GSC
Biriniz de Maicona Belhandaya talip var demiyor.Varsa yoksa katkı veren adamlar.
kötu bir fikir7-15 arası bı rakama Gomis'i satıp yerine 2m civarı maasla Kalinic veya Bacca tarzı birini kiralayip gelen parayi 8 numara + kiralik stoper + yedek kaleci + 2. forvet + Emre Akbaba transferlerine akıtmak muazzam iş olurdu. Gomis'in hayvanı yilligindan kurtuldugumuz gibi takımdaki eksik noktaları da kapatirdik.
Seneye kalıcı bir çözüm bulurduk. Acelesi yok...
Sen yazınca aklıma geldio saydıkların katkı vermedikleri için teklif gelmemesi normal değil mi renktaş
7-15 arası bı rakama Gomis'i satıp yerine 2m civarı maasla Kalinic veya Bacca tarzı birini kiralayip gelen parayi 8 numara + kiralik stoper + yedek kaleci + 2. forvet + Emre Akbaba transferlerine akıtmak muazzam iş olurdu. Gomis'in hayvanı yilligindan kurtuldugumuz gibi takımdaki eksik noktaları da kapatirdik.
Seneye kalıcı bir çözüm bulurduk. Acelesi yok...
yalnız bu arkadaş fena sallar.şimdi uydurma oldugu netleşti.Radyospor'da Özgür Sancar'ın programına konuk olan Fanatik gazetesi yazarı Yakup Çınar, Gomis için gelen 20 M€'luk teklifin yönetim tarafından kabul edileceğini söyledi ve Galatasaray'ın Fransa Lig 1'den bir golcüyle görüştüğünü iddia etti.
15 milyon üstü her teklifte harika iş olur ama gidip de 8-9 milyon gibi komik rakamlara rezalet olur .gomis'i satmak saçmalik olur