Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga satmadan alamıyorsun işte, sıkıntı orada. İlla birini feda etmek zorundasın, etmezsen takviye yapamazsın. İlla Gomis olmasına gerek yok, başka biri de olabilir ama FFP açıkça satmadan alırsan tepene binerim diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bonservissiz al ne bilim kiralik al

50 dene yolu var bu isin

Gomis i çok seviyorum ama gelen teklif gerçekten 20 milyon Euro’ysa yaşından ötürü bence de satılmalı

1 yıl boyunca farklı adam izledik heralde. Gomis kazmanın önde gideni. Net. Kötü topçu demiyorum. Kazma ve begenmedigim TARZDA bı forvet olduğunu söylüyorum.

Aynı tipler ben Giroud'a yıllar önce kazma oğlu kazma derken de akillarinca dalga geçtiğini sanmıştı.

Şimdi o aynı tipler turnuvada Giroud'a sövüyor.

Bak buna gülerim işte.
Kazma değil Bir drogba olamaz ama Gomis yerine Balotelli gelse süper olur ama gelmez

Real Madrid Ronaldo'yu niye satti yeri dolmaz, Besiktas Cenk'i niye satti yeri dolmaz

Bu mantik ile mi yuruyelim yani, ozaman hic oyuncu satmayalim, hepsi 40 yasina kadar bizde oynasin

Nasıl ortalamanın üstünde bitiriciligi var, her maç 76486 pozisyon hiç ediyor adam.

Şu algıyı bı kırın artık. Adamın en ufak bir şeyini elestireni çarmıha gereceksiniz elinizden gelse.

Her maç kaçırdığı pozisyonlardan video yapsam roman olurdu. Son vuruşları iyi olan adam saçma sapan her seferinde ya kalecinin üstüne veya tribünlere vurmaz.

Gomis i beğenmiyorum. Tarz olarak hoşuma gitmiyor. Kötü oyuncu demiyorum. Şunların ayrımını bı iyi yapın önce millete saldırmadan.
ne pozisyonu kaçirmis yaw penalti disinda oyle aman aman bir poz hatirlamiyoruz biz

doğru olabilir mi bu ?
Firlandiya'da düzenlenen U19 Avrupa Şampiyonası'na, takımların gönderdiği toplam Scout ekibi sayısı;
1f538.png
? Premier League 91
1f538.png
? Portekiz Lig 85
1f538.png
? Bundesliga 80
1f538.png
? La Liga 66
1f538.png
? Ligue 1 50
1f538.png
? Serie A 48
1f538.png
? Süper Lig 5

gomisin son vuruşları olmasa zaten sıradan bir forvet olur ve bu kariyeri yapamazdı.

Siz saniyomusunuz Gomis veya Muslera gidince yerleri dolacak ?
Ben bugüne kadar hiçbir giden oyuncumuzun yerinin 4-5 sene içinde dolduğunu görmedim.
Drogba gitti 4 sene bekledik Gomis geldi. Şimdi bir 4 sene daha bekleyemem.
Musleranin satılmasını dusunen varsa Mondi ile Muslera arasi donemi hatirlasin. Aykutlari Orkunlari De Santchisleri Leo Francolari Ufuklari Zapatalari hatirlasin yeterli.
Oturmuş taşlarla oynamanin anlamı yok yani.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bencede herşey para değil feghouli belhanda hatta rodriguesin yeri bile dolar

Gomis i konuşulan rakama satabilirsek Eksiklerimizi çok rahat bir şekilde tamamlayabiliriz

Real Madrid Ronaldo'yu niye satti yeri dolmaz, Besiktas Cenk'i niye satti yeri dolmaz

Bu mantik ile mi yuruyelim yani, ozaman hic oyuncu satmayalim, hepsi 40 yasina kadar bizde oynasin

Kimse öyle demiyor ki Gomis 8-10 milyona filan giderse yeri zor dolar.. Gereksiz risk olur tutmuş adamı gönderip aynı fiyatlara mal oalcağı belli olan adamalra yönelmek. Ama bahsedilen 15-20 milyonalr ise tabik gönderilebilir ve yerine biri alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt