Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence bir takımın 1.forveti kiralık olmamalı.
sene sonu tekrar adam bakınacaksın sözleşmesi bitince.
en yakın örnek mario gomez.
köpek gibi baktı arkalarından kargalar hemde gitti gittği yerde bunlarla dalgasını bile geçti gomez.

Aga Muslera da 15e gidecekse Harun doldurur onun yerini. Ama haruna ne ister bursa meçhul

20m€ gercekse satmamak aptallik olur.
Yerine Ingiltere Liginden bir adam kiralik + genc Eric Botheim alinir..
Ayrica artan parayla diger ihtiyaclar (stoper + Emre A. + Ndiaye) karsilanmis olur.

ne pozisyonu kaçirmis yaw penalti disinda oyle aman aman bir poz hatirlamiyoruz biz
Nasıl hatirlamiyorsunuz yahu. Daga taşa yolladığı toplar yüzünden mac forumlarında milletin sovdugu günleri çabuk unutuyor bazıları. Son vuruşları iyi olan adam o topları tribünlere yollmamazdi. Veya saçma sapan kalecinin üstüne vurmazdi.

Yahu Gomis'in en büyük olayı zaten son vuruş. Tek vuruş hatta. Gollerini açın bakın hepsi aynı tarzdır. Ya zbam diye vuruyor ya ayak içi boş köşeye bırakıyor. Topla fazla oynamaya kalktığında etkinliği düşüyor. Bunun yanında arz ettiği tehlike sebebiyle etrafındakilere de çok sayıda boşluk yaratıyor. Talihsiz bir yorum olmuş.

Tamam Gomis hocanın istediği tarzda bir golcü değil. Pivot gibi topu alıp indiremiyor takımı atağa başlatamıyor. Uzaktan şut tehtidi yok Kafa vuruşlurı pek iyi değil Ama bu adama bitiriciliği kötü demek kasıt aramaktır. Ulan adam 18 golcüsü zaten. 18 içinde topla buluştumu kralı gelsin karşısına affetmez. Baskı yapar sana. Ha arada pivot gibi oynadığı da olur mesela ben gomis i Beşiktaş maçında beğendim. Lig boyunca yapmasını istediğim şeyi o düzeyde bir önemli maçta yaptı. Ama bunu bu ene her maç yapacak mı orası muamma. Ben satılacağını düşünüyorum.
Ha bu arada bitiriciliği yıldız bir forvetle eş değer düzeydedir Gomis in :)

ne pozisyonu kaçirmis yaw penalti disinda oyle aman aman bir poz hatirlamiyoruz biz
Son maclar'da iyi degildi. Tabi bunda fizik olarak dusmenin'de payi olabilir. Eren sigiri adam'a hic destek olamadi. Adam ilerde pres mi yapsin. Top mu saklasin gol mu atsin. Devamli oynadi. Ee yaş da var . ne yapsin garibim

Gol kaçırmayan forvet mi var yaw,çoluk çocuğa ne anlatıyonuz Bernardı beleşe alacağını sanan tipler bunlar

Ya adam hakkında gidecek haberleri çıkınca mı futbol tarzını tartışmak aklınıza geldi?

1 yıldır içinde tutanlar haber çıkınca adamı kötülemeye başladılar.

Nasıl hatirlamiyorsunuz yahu. Daga taşa yolladığı toplar yüzünden mac forumlarında milletin sovdugu günleri çabuk unutuyor bazıları. Son vuruşları iyi olan adam o topları tribünlere yollmamazdi. Veya saçma sapan kalecinin üstüne vurmazdi.
Bunları Suarez de yapıyor ama. Veya herhangi bir santrfor saya bilirim.
100% oranlı posisyonu doğru sonuçlayan santrfor yok ve olmayacak da.

Adam 30 a yakın gol atmış sonuçta. Kaçırdığı oranı okadar abartılacak seviyelerde kesinlikle değil.

Sen de Ugur Guzel gibi insanların aklıyla mı dalga geçmeyi amaçlamıyorsun bilmiyorum.

O da Ronaldo nun son vuruşu yok diyordu.

sent via GSC
Hayır.
Bu da benim fikrim. Kimsenin katılmasını da beklemiyorum. Ama sempati duyulan oyunculara karşı negatif bir şey yazanlarin kafasını elinizden gelse kafasını taşla ezeceksiniz. Başta da sen yapıyorsun bunu. Bknz Muslera

Neyse, benim bu Gomis konusundaki son mesajım budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt